Atera

Filters kunnen ook los van elkaar gebruikt worden.

Atera Dakdragers

Atera dakdragers vormen een perfecte combinatie van functionaliteit en Duitse Hightech. Bij het ontwerp draait alles om de veiligheid van de materialen en het gebruiksgemak. De  dakdragers zijn ontwikkeld op basis van moderne 3D technieken, waarbij de vorm en de draagkracht aan uitgebreide testen zijn onderworpen.U bevestigt de dakdragers in een oogwenk, want deze worden volledig voorgemonteerd geleverd. Het enige gereedschap dat u nodig heeft is een speciaal bijgeleverde sleutel met een unieke code. Hiermee monteert u niet alleen de dakdragers, maar vergrendelt u deze ook veilig!

Atera Dakdragers

Het Duitse merk Atera is gespecialiseerd in dragersystemen voor de auto zoals de Strada EVO2 fietsendrager. Innovatie speelt bij Atera een grote rol en dit zie je terug in de Atera dakdragers. Deze zijn namelijk ontworpen op basis van de eindige elementen-methode, waarmee de stevigheid van de materialen goed getest kan worden. Door deze ontwikkelingsmethode zijn de dakdragers aerodynamisch en vrijwel geruisloos.  Het eindresultaat is een product dat DIN 75302, ISO 11154 en TÜV gecertificeerd en daarmee aan alle veiligheidsnormen voldoet.

Atera Dakdrager systeem

Wilt u een dakdrager monteren op een dakrails, dan kunt u met het speciale schuifsysteem de afstand tussen de dragervoeten aanpassen aan de afstand tussen de dakrelingen. Vervolgens draait u de dragervoeten op het juiste punt vast met een inbussleutel. Vervolgens plaats u de dakdrager op de dakrails en draait deze vast aan de dakreling met de speciaal gecodeerde sleutel.  

Atera Dakdragers kopen

Bestel nu Atera dakdragers op AVAO en profiteer van onze snelle levertijden. Vandaag besteld is binnen 48 uur in huis! Voorkom onnodig retourneren en kijk goed  welke dakdrager bij u past. Voor advies kunt u ons bellen op ons speciale service nummer.