Atera Fietsendrager

Filters kunnen ook los van elkaar gebruikt worden.

Atera fietsendrager

Een Atera fietsendrager is een  functionele fietsendrager die ook geschikt is voor dagelijks gebruik. Comfort en functionaliteit staan voorop bij Atera, want alle Atera fietsendragers zijn uiterst  snel te monteren met het Click & Go systeem.  U zet de dakdrager op de kogel van uw trekhaak,  trekt de hendel aan en de fietsendrager zit muurvast op uw auto. Wilt u nog bagage in- en uitladen ? Geen probleem! U kunt de drager kantelen met fiets en al. De kofferbak kan nu gewoon open!

Atera fietsendrager Strada

Een lichtgewicht Atera fietsendrager uit de Strada serie is op alle punten functioneel. U zet de  wielen eenvoudig vast op de wielgoten met bevestigingsbanden die met flexibel ijzer verstevigd zijn. U zet uw fietsen stevig vast met een framebuis klem die afgesloten kan worden met dezelfde sleutel waarmee u de fietsendrager op slot zet! Het kantelmechanisme geeft u toegang tot de kofferbak en wordt bediend met een voetpedaal. De Atera Strada E-bike heeft een grotere afstand tussen de wielgoten om plaats te bieden aan E-bikes met verschillende framedikte.

Atera fietsendrager kopen

Weet u niet welke Atera fietsendrager bij u past? De klantenservice van AVAO geeft u deskundig advies. Wilt u bijvoorbeeld twee fietsen vervoeren, maar weet u niet zeker of u in de toekomst plaats wilt hebben voor een derde fiets? Wij adviseren u te kiezen voor de Strada EVO2 Fietsendrager, want deze kan eenvoudig uitgebreid worden met een derde fiets!  Kiest u voor Atera, dan kiest u bovendien voor drie jaar garantie. AVAO zorgt voor een snelle levering. Bij bedragen hoger dan € 99,- betaalt u bovendien geen verzendkosten.