Automatten Ford

Automatten Ford

Zorg goed voor het interieur van uw Ford en kies de juiste automatten bij uw Ford! Automatten zorgen ervoor dat de viezigheid die bij het in- en uitstappen in uw auto terecht komt wordt opgevangen. Stof en vuil verspreiden zich zo niet verder. De automatten zijn gemakkelijk uitneembaar en schoon te houden. Het interieur van uw Ford blijft mooi schoon. AVAO heeft automatten voor elke type Ford.     

Automatten Ford Ka 

De automatten Ford Ka zijn verkrijgbaar als set van vier. Wanneer uw voorkeur uitgaat naar rubber, dan kunt u kiezen voor de algemene Ford rubber automatten. Heeft u liever stoffen automatten, dan zijn de automatten Ford Ka een goede keuze. Het formaat van de Ford Ka automatten sluit naadloos aan op de afmetingen van het voetengedeelte.

Automatten Ford Fiesta

Er zijn meerdere automatten Ford Fiesta. De rubber automatten Ford Universeel passen bij alle Ford modellen en zijn ook voor de Fiesta een goede keuze. Maar u kunt ook kiezen voor bijpassende rubber automatten of stoffen automatten. Het verschil is een kwestie van smaak, want de automatten voor de Ford Fiesta zijn allemaal uitneembaar en eenvoudig schoon te houden!       

Automatten Ford Mondeo

Tot slot zijn er natuurlijk ook automatten  Ford Mondeo. Zoals bij alle Ford automatten kan er weer gekozen worden uit rubber en stoffen automatten. Wilt u weten wat nu precies het praktische verschil is tussen beide materialen, neem dan gerust contact op met de deskundige en goed bereikbare klantenservice van AVAO. Wij zijn u graag van dienst. Daarnaast zorgen wij voor een snelle en efficiënte levering van uw automatten!