Automatten Peugeot

Automatten Peugeot

De automatten Peugeot dragen bij aan een schoon en mooi verzorgd interieur van uw Peugeot. Wanneer u instapt verspreiden stof en vuil zich minder gemakkelijk in uw auto, want de automatten vangen het grootste gedeelte op. De rest van het interieur blijft relatief stofvrij, zodat u slechts de automatten uit hoeft te nemen. Zowel de rubber als stoffen automatten voor uw Peugeot zijn eenvoudig schoon te maken!      

Automatten Peugeot 206

Het maakt niet uit of u een drie- of vijfdeurs Peugeot 206 heeft, want AVAO heeft rubber en stoffen automatten Peugeot 206! Als u de automatten schoon wilt maken, haalt u de automatten moeiteloos uit de auto. Voor de rubber automatten kunt u eenvoudig een sopje gebruiken, terwijl bij stoffen automatten een keer grondig stofzuigen meestal voldoende is.  

Automatten Peugeot 207

AVAO heeft rubber automatten en stoffen automatten voor de Peugeot 207. Wellicht vindt u stoffen automatten mooier en heeft u op stof voor uw gevoel meer grip. Wanneer u honden heeft die veel haren achterlaten, dan is rubber wel zo handig. U maakt de rubber automatten eenvoudig stof- en haarvrij door deze af te spoelen met water!

Automatten Peugeot 208

Heeft u automatten voor de Peugeot 208 nodig? Ook deze kunt u bij AVAO bestellen! Wij hebben automatten voor alle modellen van de Peugeot. Bij de productspecificaties van onze Peugeot automatten, kunt u zoeken op automatten op het model of het bouwjaar van uw auto. Zoekt u dit jaar de Franse zon op, dan kunt u meteen zonneschermen bijbestellen.  Avao zorgt voor een snelle en veilige levering!