Automatten Renault

Automatten Renault

Zoals het hoort bij een bekend Frans automerk, heeft AVAO verschillende automatten Renault. Deze zijn speciaal ontworpen voor de Renault  en hebben een perfecte pasvorm.  Bij het instappen komt er vaak stof en vuil naar binnen. Met een set van vier automatten Renault vangt u stof en viezigheid op, zodat het interieur van uw auto mooi schoon blijft. U hoeft de automatten alleen maar af en toe schoon te maken. Dit is eenvoudig, want de automatten zijn gemakkelijk uitneembaar.     

Automatten Renault Megane

AVAO heeft automatten voor de Renault Megane in de driedeurs en de vijfdeurs uitvoeringen. Zowel de rubber automatten als de stoffen automatten zijn eenvoudig schoon te maken. U kunt bijvoorbeeld een sopje gebruiken voor het schoonhouden van de rubber automatten. U legt de gedroogde automat terug in uw Renault Megane en het geheel ziet er weer als nieuw uit!

Automatten Renault Scenic

De automatten Renault Scenic hebben precies de juiste pasvorm. De automatten vangen stof en vuil op en zorgen er voor dat u bij het instappen niet zomaar wegglijdt. AVAO heeft de rubber en stoffen automatten. De stoffen automatten zijn net als de rubber automatten eenvoudig uit te nemen voor een schoonmaakbeurt. Aarzelt u tussen stof en rubber? Onze deskundige klantenservice geeft u graag advies! 

Automatten Renault Laguna

Ook voor de Renault Laguna heeft AVAO geschikte automatten in het assortiment. Bij de productinformatie kunt u zien of de automat voor de  Renault Laguna past bij uw type en het bouwjaar. Zo maakt AVAO het u eenvoudig. Bestellen op AVAO is snel en efficiënt. U betaalt veilig online en wij zorgen voor snelle levering!