Automatten Toyota

Automatten Toyota

AVAO heeft altijd passende automatten voor uw Toyota.  De automatten worden geleverd als set van vier. Uw Toyota blijft zowel voorin als achterin schoon, want op de automatten blijft het stof en vuil achter dat u bij het instappen met u meebrengt.  U kunt de automatten eenvoudig uitnemen voor een schoonmaakbeurt.  Dankzij de automatten hoeft u de rest van het interieur minder vaak schoon te maken  

Automatten Toyota Avensis

Wij hebben verschillende automatten voor de Avensis. Welk specifiek model of type u heeft maakt weinig verschil, want er zijn altijd bijpassende automatten. U bestelt bijvoorbeeld eenvoudig automatten voor de Toyota Avensis Verso. Wanneer u vandaag bestelt, zorgt AVAO bovendien voor een snelle levering. U betaalt veilig online. 

Automatten Toyota Aygo

De automatten voor de Toyota Aygo zijn perfect afgestemd op uw Toyata Aygo. U kunt zelf bepalen of u kiest voor rubber automatten of stoffen automatten.  AVAO hecht veel waarde aan functionaliteit. Speciaal voor een Toyota Corolla Verso met een bouwjaar vanaf 2008 verkopen wij een speciale set van 5 automatten. Wij gaan dus met onze tijd mee!  Verder kunnen wij u altijd deskundig advies bieden met onze goed bereikbare klantenservice!