Fiat

Dakdragers Fiat

Wilt u op vakantie met een dakkoffer of wilt u een fietsendrager monteren op het dak van uw fiat? Dan heeft u dakdragers Fiat nodig die passen op uw autodak. Alle dakdragers van AVAO zijn eenvoudig en snel te monteren en voldoen aan alle veiligheideisen. AVAO maakt alvast een selectie van geschikte dakdragers Fiat. Wij houden rekening met de verschillende daktypes en hebben dagdragers voor auto’s met:

Glad dak
• Dak met open dakrailing
• Dak met gesloten dakrailing
• Montage op originele punten
• Dak met regengoot

Dakdragers Fiat Punto

AVAO heeft dakdragers Fiat Punto die geschikt zijn voor een Fiat Punto met glad dak of montage op originele punten. Voor montage op originele punten zijn Thule dakdragers een uitstekende keuze. Thule dakdragers worden geleverd met een speciale montagekit die compleet is afgestemd op uw Fiat Punto. De dakdragers van Thule kunnen nu binnen een handomdraai stevig gemonteerd worden. Ben u nog op zoek naar een dakkoffer? Thule dakkoffers zijn aerodynamisch vormgegeven en sluiten naadloos op uw dakdragers aan! 

Dakdragers Fiat Panda

Het maakt niet veel uit of het dak van uw Fiat Panda een glad dak is, een gesloten dakrailing heeft of vaste montagepunten. Dakdragers Fiat Panda vindt u altijd bij gerenommeerde merken als Atera, MAC, Mont Blanc en M-Plus. M-Plus dakdragers worden vervaardigd door de Italiaanse fabrikant Menabo. Deze fabrikant is opgericht in 1972 en is sindsdien altijd blijven innoveren. M-Plus dakdragers zijn eenvoudig en snel op uw Fiat Panda te monteren. U kiest daarmee voor veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. Wanneer u vandaag bestelt, kan AVAO al binnen enkele werkdagen uw dakdragers Fiat Panda leveren.