Dakdragers Kia Sportage

Deze dakdragers zijn uitermate geschikt voor de Kia Sportage voor het vervoeren van onder andere kano’s, dakkoffers en fietsendragers. U krijgt een set sloten mee geleverd met het montage materiaal en de handleiding. Wij hebben ook verschillende merken dakdragers beschikbaar lastig een keuze te maken? Bel of mail ons en wij helpen u graag met het maken van de beste keuze!

Filters kunnen ook los van elkaar gebruikt worden.

Dakdragers Kia

Als het totaal van uw bagage meer is dan uw kofferbak aankan, kunt u de grotere delen ervan op het dak van uw auto plaatsen met de dakdragers Kia. Deze zijn gemakkelijk door u zelf op het dak van uw Kia auto aan te brengen. Hierbij is het van belang om te weten welk daktype en bouwjaar uw model en type wagen hebben. Dit is namelijk grotendeels bepalend voor welke dakdragers geschikt zijn voor uw wagen. U hebt altijd veel ruimte en veel waar voor uw geld met de dakdragers Kia van AVAO!

Dakdragers Kia Sportage

Voor de Kia Sportage hebben wij geschikte dakdragers van de merken: Atera, M-Plus, Mont Blanc en Thule. Dankzij deze dakdrager wordt uw bagageruimte uitgebreid naar het dak en kunt u veel meer bagage meenemen. AVAO verkoopt alleen dakdragers van de hoogste kwaliteit, zo weet u zeker dat uw spullen veilig zijn op het dak. De dakdragers Kia Sportage Sportage zijn dan ook TÜV gecertificeerd. TÜV is een internationaal onafhankelijk certificeringsbureau die bekend staat om zijn deskundigheid en betrouwbaarheid. 

Dakdragers Kia bestellen

Of u nu dakdragers zoekt voor een personenauto of voor een bestelwagen, bij ons kunt u dakdragers Kia bestellen. U kunt kiezen of u uw dakdragers wilt komen afhalen of bij u thuisbezorgd wilt krijgen; per e-mail wordt u dan op de hoogte gesteld wanneer u uw order kunt afhalen. Voor grotere bestellingen worden vaak geen verzendkosten gerekend en als u voor bezorgen kiest kan het zijn dat u uw dakdragers al de volgende dag in huis heeft! Zo kunt u direct genieten van de toegevoegde bagageruimte waarmee u gemakkelijk, veilig en snel grote vrachten kunt vervoeren!