Audi

Dakkoffer voor ieder Type Audi,

Hier bestel je met het grootste gemak een passende dakkoffer voor je Audi. De dakkoffers passen op alle merken stalen dakdragers en aluminium dakdragers ( de hapro proboxen passen alleen op staal).

Alle dakkoffers die wij verkopen kunnen zowel voor de zomervakantie als wintersport gebruikt worden. 

Filters kunnen ook los van elkaar gebruikt worden.

Dakkoffer Audi

Een dakkoffer Audi is een mooie oplossing wanneer u op vakantie wilt. Zo houdt u ruimte over in uw Audi , terwijl uw bagage veilig op het dak ligt. AVAO heeft een breed assortiment dakkoffers die voldoen aan alle veiligheidseisen. Welke dakkoffer geschikt is, kan per auto verschillen. Daarom geeft AVAO u per model Audi advies op maat. Ons advies is onder andere gebaseerd op de volgende belangrijke criteria:

  • De dakkoffer mag niet te groot zijn voor uw autodak
  • Elk autodak heeft zijn eigen maximale draaggewicht. Het totale gewicht van de dakkoffer en de maximale belading mogen dit draaggewicht niet overschrijden.
  • Geschiktheid van de dakkoffer voor ski’s, snowboards en andere wintersportbenodigdheden in de dakkoffer.  

Dakkoffer Audi A4

Een dakkoffer Audi A4 is eenvoudig te vinden, want er is plaats genoeg voor een dakkoffer die ook ski’s en snowboards kan vervoeren. Zo kunt u eenvoudig een Hapro Traxer 8.6 met een inhoud van 530 liter op het dak van uw Audi vervoeren. Het plaatsen van de dakkoffer is eenvoudig dankzij het Premium Fit montage systeem. Heeft u liever een dakkoffer met een kleinere inhoud? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod Hapro dakkoffers. Alle Hapro dakoffers zijn eenvoudig te monteren!      

Dakkoffer Audi A3

Ook als het gaat om een dakkoffer Audi A3, bent u bij AVAO aan het juiste adres!  Naast Hapro kunnen wij u de Thule dakkoffers aanraden. Zo heeft de Thule motion ruimte voor wel 630 liter bagage. Het opvallende aerodynamische ontwerp maakt de Thule Motion tot een echte eyecatcher! Met het speciale PowerClick systeem ligt de dakkoffer binnen een handomdraai op het dak.   

Dakkoffer Audi A6

Een dakkoffer Audi A6 hebben wij verkrijgbaar in verschillende types en modellen van de topmerken Hapro en Thule. Daarnaast kun u ook kiezen voor onze universele dakkoffers. Voor het monteren van een dakkoffer Audi A6 heeft u dakdragers nodig. Deze kunt u bij AVAO direct meebestellen als u dat wenst. Besluit u op het laatste moment om te vertrekken? Geen probleem!  Vandaag besteld is binnen 2 werkdagen in huis!