Mazda

Dakkoffer voor ieder type Mazda ,

Hier bestel je met het grootste gemak een passende dakkoffer voor je Mazda.De dakkoffers passen op alle merken stalen dakdragers en aluminium dakdragers ( de hapro proboxen passen alleen op staal).

Alle dakkoffers die wij verkopen kunnen zowel voor de zomervakantie als wintersport gebruikt worden. 

Via de filter kan je eenvoudig de juiste dakkoffer naar wens selecteren.

Filters kunnen ook los van elkaar gebruikt worden.

Dakkoffer Mazda

Wanneer u er op uit trekt met veel spullen is een dakkoffer Mazda een goede metgezel. De bagage die veel ruimte inneemt kunt u gewoon kwijt op uw autodak. AVAO zet voor u op een rijtje welke dakkoffers geschikt zijn voor uw Mazda. Wij houden daarbij rekening  met verschillende overwegingen:

  • De lengte en breedte van de dakkoffer mogen niet te groot zijn voor uw autodak.
  • Uw auto heeft een maximale draagkracht uitgedrukt in kilo’s. Wanneer u het gewicht van de dakkoffer en de maximale belading optelt mag u deze draagkracht niet overschrijden. Daar dient u het gewicht van de benodigde dakdragers mee te tellen.
  • Het is prettig om te weten dat u de dakkoffer in de winter kunt gebruiken voor het vervoeren van ski’s of snowboards. Daar houdt AVAO zoveel mogelijk rekening mee.

Dakkoffer Mazda 3

Staat bij u een grote inhoud van een dakkoffer Mazda 3 centraal en hoeft u geen ski’s en snowboards te vervoeren, dan  adviseren wij u de Dakkoffer Easy 530L. Voor het plaatsen van deze dakkoffer bent u nauwelijks tijd kwijt. De dakkoffer ligt binnen 60 seconden stevig op uw autodak! Wanneer u graag op wintersport gaat,dan is de Hapro Traxer 5.6 dakkoffer een prachtig alternatief. Deze snel te monteren dakkoffer biedt plaats voor 6 paar ski’s. 

Dakkoffer Mazda 2

Hapro en Thule zijn de gerenommeerde merken wanneer u wintersport benodigdheden mee wilt nemen in een dakkoffer Mazda 2. De Thule Motion M blinkt echt uit door de aerodynamische vormgeving waarbij u de luchtweerstand tot een minimum beperkt. Deze dakkoffer heeft ook zijn praktische waarde bewezen.  Met het Power-Clicksysteem zet u de dakkoffer binnen een handomdraai op het dak. Verder kunt u met in- en uitladen overal bij. U kunt de dakkoffer namelijk zowel aan de linker- als de rechterzijde openen.

Dakkoffer Mazda 6

Met een Mazda 6 heeft u ruimte genoeg voor een grote dakkoffer Mazda 6. Wilt u daarvan optimaal profiteren? Kies dan voor de Thule Motion XXL dakkoffer. U heeft een inhoud van 630 liter tot uw beschikking, zodat u tot wel 8 paar ski’s kunt meenemen. Voor het plaatsen van een dakkoffer heeft u dakdragers nodig. Deze kunt u op AVAO meebestellen. Wij weten precies welke dakdragers u nodig heeft en zorgen voor een snelle levering. Ook kunt u bij ons terecht voor hoogwaardige dakdragers en dakkoffer accessoires.