Volkswagen

Dakkoffer voor ieder type Volkswagen,

Hier bestel je met het grootste gemak een passende dakkoffer voor je Volkswagen.De dakkoffers passen op alle merken stalen dakdragers en aluminium dakdragers ( de hapro proboxen passen alleen op staal).

Alle dakkoffers die wij verkopen kunnen zowel voor de zomervakantie als wintersport gebruikt worden. 

Via de filter kan je eenvoudig de juiste dakkoffer naar wens selecteren.

Filters kunnen ook los van elkaar gebruikt worden.

Dakkoffer Volkswagen

Bij een comfortabele auto als de Volkwagen heeft een dakkoffer Volkswagen echt meerwaarde. Met uw extra spullen op het dak en andere bagage in de kofferbak houdt u voldoende ruimte over voor passagiers. Een dakkoffer moet niet te lang zijn of het draaggewicht van uw autodak overschrijven. AVAO selecteert bij elk model Volkswagen een bijpassende dakkoffer. Wij hebben alvast rekening gehouden met een aantal belangrijke voorwaarden:

  • De dakkoffer mag niet te groot zijn voor uw autodak.
  • Elk autodak heeft zijn eigen maximale draaggewicht. Het totale gewicht van de dakkoffer en de maximale belading mogen dit draaggewicht niet overschrijden.
  • Probleemloos vervoer van ski’s en snowboards moet mogelijk zijn.       

Dakkoffer Volkswagen Polo

Topmerken als Hapro en Thule hebben altijd wel een geschikte dakkoffer Volkswagen Polo. Voor de station uitvoeringen geldt dat er ruimte is voor een dakkoffer met veel inhoud en meer lengte. AVAO adviseert u altijd om de ruimst mogelijke dakkoffer te nemen, zodat u er later niet achter komt dat u meer inhoud nodig heeft. De Thule Motion XXL heeft een inhoud van 630 liter en heeft mooie gestroomlijnde vormen die goed aansluiten bij een auto met de uistraling van een Volkswagen.     

Dakkoffer Volkswagen Golf

Er is ruimte genoeg voor bagage in een dakkoffer Volkswagen Golf. Heeft u al kennis gemaakt met  Hapro dakkoffers? Dan kiest u voor stevige materialen, een aerodynamische  vormgeving en snelle montage. Een Hapro Traxer 8.6 heeft ruimte voor 530 liter bagage. U kunt kiezen uit verschillende bijpassende kleuren voor uw Volkswagen: antraciet. wit, zilver of zwart.     

Dakkoffer Volkswagen Passat

Wilt u een Dakkoffer Volkswagen Passat die stevig op het dak ligt en goed bestand is tegen weer en wind of verkleuring in de zon? Dan zijn Hapro dakkoffers van het bestendige ABS een zeer goede keuze. Zoekt u graag het avontuur op? De Hapro Roady is een prachtige keuze! Deze dakkoffer heeft een mooi functioneel ontwerp en is eenvoudig te monteren. Voor het monteren van een dakkoffer heeft u dakdragers nodig die passen bij uw autodak. Deze kunt u eenvoudig meebestellen. Onze deskundige klantenservice is goed bereikbaar wanneer u meer vragen heeft.