E Bike fietsendrager

Filters kunnen ook los van elkaar gebruikt worden.

E Bike fietsendrager

Met een E Bike was fietsen nog nooit zo leuk en gemakkelijk! Het gebruik van een E bike fietsendrager maakt het mogelijk dat u uw eigen E bike overal bij de hand kan hebben. Of u nu op autovakantie gaat of een weekendje weg, met een E bike fietsendrager neemt u uw E bike overal mee naar toe! Doordat een E bike zwaarder is dan een standaard fiets, vanwege het gewicht van de motor en de accu, is het van belang dat u voor het vervoeren van uw E bike een speciale fietsendrager aanschaft. AVAO biedt diverse E bike fietsendrager aan van verschillende vooraanstaande merken, zoals Thule en Pro User. Bekijk ons complete E bike fietsendrager aanbod online.

E Bike fietsendrager Pro User

Pro User is een gerenommeerd merk op het gebied van fietsvervoer en biedt eindeloze mogelijkheden! Met een E Bike fietsendrager Pro User is het mogelijk om gemakkelijk en snel uw E bike te vervoeren achterop uw auto! Veel types E bike fietsendrager Pro User kunnen tot maximaal 50 kg belast worden en kunnen eenvoudig op uw auto gemonteerd worden. Doordat de Pro User fietsendrager kantelbaar is, kunt u de kofferbak van uw auto gemakkelijk open maken, zelfs wanneer de E bike op de fietsendrager gemonteerd is! De speciale E bike fietsendrager Pro User diamant is een zeer geschikte fietsendrager voor E bikes. Voor het oprijden van uw E bike op de Pro User fietsendrager, kunt u gebruik maken van een oprijgoot, zodat u de fiets niet zelf hoeft te tillen.
Let op! Houd rekening met de maximale kogeldruk van de trekhaak van uw auto. Het totaalgewicht van de E bike fietsendrager Pro User en de E bike zelf, mogen de toegestane kogeldruk niet overschrijden. Deze kogeldruk staat meestal vermeld op het plaatje naast de stekkeraansluiting. Ook zijn veel nieuwe modellen van E Bike fietsendrager Pro User uitgerust met een 13-polige stekker. Wanneer uw auto beschikt over een 7-polige stekker, kunt u een verloopstekker aanschaffen.

E Bike fietsendrager Thule

Thule is een wereldwijd bekend merk op het gebied van fietsvervoer en biedt fietsendragers van hoogstaande kwaliteit! Thule staat bekend om de verschillende type fietsendragers met bevestiging op de trekhaak of op het dak van uw auto! Speciaal voor het vervoeren van E bikes hebben ze een E bike fietsendrager Thule in het assortiment opgenomen, namelijk de Thule Europower 916. Dit is een stevige en stabiele E bike fietsendrager, speciaal gemaakt voor het vervoeren van zware en grote fietsen, waaronder E bikes. Met een E bike fietsendrager van Thule profiteert u van de volgende voordelen:

  • Gemakkelijke montage van E bikes door afneembare fietsarmen.
  • Hoog laadvermogen van 2x30 kg.
  • Extra grote afstand tussen de wielhouders (25 cm) voor E bikes met  brede wielbasis
  • Slimme kantelfunctie met voetpedaal om makkelijk bij de kofferbak te kunnen, zelfs terwijl de fietsen erop staan!

Koop een E bike fietsendrager van Thule of Pro User vandaag nog online bij AVAO.nl en profiteer van onze scherpe prijzen en snelle levering! Heeft u vragen over het vervoeren van uw fietsen of behoefte aan aanvullende informatie over één van onze fietsendragers? Neem dan contact op met onze klantenservice!