Fietsendrager elektrische fiets

Filters kunnen ook los van elkaar gebruikt worden.

Fietsendrager elektrische fiets

Bent u een trotse bezitter van een elektrische fiets? Dan wilt u deze natuurlijk graag meenemen op vakantie, zodat u heerlijk ontspannen de omgeving kunt verkennen! Gebruik hiervoor een fietsendrager elektrische fiets van AVAO.nl, en neem uw elektrische fiets overal mee naar toe! Wij bieden verschillende merken fietsendragers aan welke geschikt zijn voor het vervoeren van een elektrische fiets. Bekijk snel ons complete aanbod fietsendrager elektrische fiets online.

Fietsendrager elektrische fietsen

Met de komst van elektrisch fietsen zijn er speciale fietsendrager elektrische fietsen ontwikkeld. De gebruikelijke fietsendragers zijn namelijk niet allemaal bestand tegen het gewicht van de elektrische fietsen, die door de motor en de accu zwaarder zijn dan gewone fietsen. Een fietsendrager elektrische fietsen dient over een minimaal draagvermogen van 25 kg per fiets te beschikken. Dit betekent dat een fietsendrager voor 2 elektrische fietsen een draagvermogen van 2 x 25 kg dient te hebben.

Let op! Doordat elektrische fietsen zwaarder zijn, dient u bij het vervoeren van elektrische fietsen op een fietsendrager rekening te houden met het totale gewicht. Het gewicht van de elektrische fietsen en de fietsendrager mogen de maximale kogeldruk van uw auto niet overschrijden. De maximale kogeldruk vindt u terug in het instructieboekje van uw auto.

Fietsendrager elektrische fiets Thule

Fietsendragers voor een elektrische fiets zijn bij AVAO.nl van verschillende merken verkrijgbaar, zoals een fietsendrager elektrische fiets Thule en Pro User.Het Zweedse fietsendrager merk Thulestaat garant voor hoogstaande kwaliteit fietsendragers, waardoor deze zeer geschikt zijn voor het vervoeren van elektrische fietsen. In het fietsendrager elektrische fiets Thule assortiment vindt u onder meer de ThuleEuroPower 916, die speciaal is ontwikkeld voor het vervoeren van zwaardere elektrische fietsen. Deze fietsendrager beschikt over een laadvermogen van maar liefst 30 kg per fiets. Koop vandaag nog een fietsendrager elektrische fiets bij AVAO.nl, en u hebt altijd en overal uw eigen elektrische fiets bij de hand! Voor vragen of aanvullende informatie over een fietsendrager, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.