M-Plus

Filters kunnen ook los van elkaar gebruikt worden.

M-Plus Dakdragers

M-Plus dakdragers van de innovatieve Italiaanse fabrikant Menabo voldoen aan alle moderne standaarden voor gebruiksgemak en veiligheid. De dakdragers van M-plus worden volledig voorgemonteerd geleverd en liggen binnen een handomdraai op het dak! Kijkt u ook eens naar andere autoaccessoires zoals onze M-Plus fietsendragers .

M-Plus Dakdrager

Wilt u op pad met uw bagage, maar wilt u niet te veel tijd kwijt zijn aan de montage van al uw autoaccessoires? Dan zijn M-Plus dakdragers echt iets voor u!  Met de M-Plus dakdragers maakt u binnen een oogwenk plaats voor een dakkoffer of fietsendrager. M-Plus dakdragers zijn volgens Duitse standaarden TÜV-gekeurd en voldoen ruimschoots aan de veiligheidseisen.

M-Plus Dakdragers

Menabo is de fabrikant van M-Plus dakdagers. Het bedrijf is in 1972 begonnen met het vervaardigen van autoaccessoires zoals voorzieningen voor autoradio’s. Uiteindelijk is de aandacht van het bedrijf verschoven naar alles wat te maken heeft met dragers voor de auto. Zo is de merknaam M-Plus ontstaan.
Voortdurende ontwikkeling en innovatie hebben geleid tot de M-Plus dakdragers. Menabo heeft er alles aan gedaan om de materialen zo licht en gebruiksvriendelijk mogelijk te houden. M-plus dakdragers zijn gemakkelijk op te tillen doordat ze van lichtgewicht aluminium zijn gemaakt. Verder worden de dakdragers voorgemonteerd geleverd. Een bijgeleverde inbussleutel is het enige gereedschap dat u nodig heeft om de dakdragers stevig te bevestigen.   

M-plus Dakdrager monteren

Bij de M-Plus dakdragers vormen de dragervoeten en de draagstang een geheel. De voet heeft een grijper die u met een inbussleutel moet aandraaien om de M-plus dakdrager stevig aan de dakreling te bevestigen. Elke voet kan met een slot worden vastgezet om diefstal te voorkomen.   

M-plus Dakdrager kopen

Er zijn M-Plus dakdragers te krijgen voor auto’s met open dakreling, zonder dakreling of met vaste montagepunten. Via het filter bent u er zo uit welke M-plus dakdrager geschikt is voor uw auto. Vul de kenmerken in en kies de juiste dakdrager van M-Plus! U profiteert van onze snelle levering. Nu besteld is binnen 48 uur geleverd! U betaalt veilig met iDeal of Afterpay.