Maggi 4 All

Filters kunnen ook los van elkaar gebruikt worden.

Maggi 4 All

Bent u een echte liefhebber van wintersport en gaat u graag met uw eigen auto richting de bergen? Dan adviseren wij u om in de winterperiode de Maggi 4 all sneeuwkettingen in de auto te hebben liggen, zodat u bij extreem winters weer toch de veiligheid van uzelf, uw bijrijders en andere weggebruikers kunt waarborgen.

De Maggi 4 all sneeuwketting is een ketting die om de aangedreven wielen van de auto wordt gelegd. Dit voorkomt ophoping van sneeuw op de autoband, waarmee de kans op slippen aanzienlijk wordt verminderd.

Maggi 4 all kopen

In de Europese landen Duitsland, Frankrijk, Italië, Noorwegen, Oostenrijk, Tsjechië, Zweden en Zwitserland is het verplicht om in bepaalde perioden in het bezit te zijn van sneeuwkettingen. Wij raden u aan om voordat u op reis gaat de wetgeving hierover van het desbetreffende land na te trekken. Het gebruik van sneeuwkettingen wordt ook wel aangegeven met verkeersborden langs de weg. Ga voor de zekerheid van veilig rijden in de sneeuw en koop uw Maggi 4 all sneeuwkettingen bij AVAO.nl. In onze webwinkel treft bovendien de gehele collectie van Maggi. Bekijk ook eens de topkwaliteit sneeuwkettingen Maggi Trak Auto, Maggi Trak Sport en de Maggi Trak 4 x 4!

Maggi 4 all winkel

De Maggi 4 all is een elastische sneeuwketting die u eenvoudig om uw wiel legt en is geschikt voor de meeste automodellen. Vanwege deze elasticiteit centreert de sneeuwketting zichzelf wanneer de auto rijdt. De Maggi 4 all uit onze winkel is als enige sneeuwketting uitgerust met schok dempende rubberkogels voor optimaal wegcontact. Dit rijdt niet alleen zeer comfortabel, ook het geluid dat veroorzaakt wordt door het rijden met sneeuwkettingen wordt tot het minimum gereduceerd. Omdat de Maggi 4 all sneeuwketting van AVAO.nl geen contact heeft met de velgen omdat deze alleen om de band spant, is deze sneeuwketting zeer geschikt voor auto’s met lichtmetalen velgen. In onze winkel vindt u naast wintersportartikelen zoals sneeuwkettingen, ook dakkoffers en dakdragers. Hiermee creëert u extra ruimte voor zowel uw skibagage als bagage tijdens uw zomervakantie!

Maggi 4 all monteren

Vanwege het unieke gepatenteerde spansysteem is de Maggi 4 all sneller te monteren dan conventionele sneeuwkettingen. In de bijbehorende opbergtas vindt u vier sneeuwkettingen van Maggi 4 all.

Allereerst pakt u de kabels van de sneeuwketting vast om vervolgens daarmee te schudden zodat de kettingen los van elkaar komen. Daarna legt u de kabel op de grond om het wiel en maakt u de uiteinden van de kabel bovenop het wiel aan elkaar vast. Op deze manier zit de kabel in zijn geheel om de wielas heen. De kettingen hangen nu over de band en kunnen nu zeer gemakkelijk aan elkaar geklikt worden. Wanneer de Maggi 4 all sneeuwketting na tien meter rijden nog goed om de banden ligt, bent u verzekerd van de juiste montage. 

Wilt u nog meer informatie over de Maggi 4 all sneeuwkettingen? Stel uw vragen dan aan één van onze experts!