Maggi Sneeuwketting

Maggi sneeuwkettingen

Gaat u regelmatig op wintersport? Dan heeft u vast en zeker weleens te maken gehad met zeer slechte weersomstandigheden. Behalve het gebruik van winterbanden, is het ook belangrijk dat u altijd sneeuwkettingen in de auto hebt liggen zodat u niet voor winterse verrassingen komt te staan.

Maggi sneeuwkettingen voorkomen de ophoping van sneeuw aan uw banden. Op deze wijze kunt u de kans op gevaarlijke glijpartijen aanzienlijk verminderen. Verzeker de veiligheid van uzelf, uw medepassagiers en andere weggebruikers en rijd tijdens extreme weersomstandigheden met Maggi sneeuwkettingen.

Maggi sneeuwkettingen kopen

In veel landen waar besneeuwde bergwegen voorkomen, is het in bezit zijn van sneeuwkettingen in bepaalde perioden zelfs wettelijk verplicht. Dit wordt onder andere aangegeven met speciale borden langs de weg. Wanneer er geen of weinig sneeuw op de weg ligt is het verstandig om de sneeuwkettingen weer te verwijderen. Ten eerste rijdt het niet comfortabel en ten tweede kan het schade aan uw auto brengen. De Maggi sneeuwkettingen van AVAO.nl zijn eenvoudig te monteren en te demonteren wanneer u onverhoopt in extreme weersomstandigheden terechtkomt.

Maggi sneeuwkettingen winkel

Maggi staat bekend om haar hoge kwaliteit sneeuwkettingen. Maggi heeft verschillende soorten sneeuwkettingen in haar collectie. De Maggi 4 all is een elastische sneeuwketting die zeer eenvoudig aan uw wielen te monteren is. Voor automodellen waar geen traditionele sneeuwketting aan de binnenkant van het wiel gemonteerd mag worden, is er de Maggi Trak. Deze sneeuwketting wordt veilig bevestigd op de wielbout.

In onze Maggi sneeuwkettingen winkel heeft u de keuze uit de sneeuwkettingen: Maggi Trak Auto, Maggi Trak Sport, Maggi Trak 4x4 en de Maggi 4 all.

Maggi sneeuwkettingen monteren

Het monteren van de Maggi sneeuwkettingen is zeer eenvoudig. De Maggi Trak wordt bevestigd aan de wielbout. Allereerst legt u de ketting op het loopvlak van de band. Daarna bevestigt u de moer van de sneeuwketting aan de bout van het wiel. Door de auto een stukje te verrijden spant de ketting zicht automatisch correct om de band. Hier ziet u hoe gemakkelijk de Maggi Trak wordt gemonteerd:

Onze tip: rijd een meter of tien en check dan of de sneeuwketting nog goed op zijn plek zit.