Maggi Trak Sport Sneeuwkettingen

Maggi Trak Sport Sneeuwkettingen

Gaat u regelmatig met de auto richting de besneeuwde bergen? Dan is het slim om uw auto uit te rusten met een Maggi Trak Sport sneeuwketting waarmee u op besneeuwde wegen de veiligheid van uzelf, uw medepassagiers en andere weggebruikers kunt waarborgen. De Maggi Trak Sport sneeuwketting is een stalen ketting die om een autoband wordt gelegd waarmee u ophoping van sneeuw verhindert.  Hiermee kunt u de kans op gevaarlijke slippartijen aanzienlijk verkleinen.

Maggi Trak Sport winkel

In Europese landen als Duitsland, Frankrijk, Italië, Noorwegen, Oostenrijk, Tsjechië, Zweden en Zwitserland is het in winterse periodes zelfs verplicht om sneeuwkettingen aan boord van uw auto te hebben. Dit wordt met verkeersborden langs de weg aangegeven. Wij bevelen dan ook aan dat u voordat u op reis gaat de wetgeving van uw wintersportgebied natrekt om boetes of aansprakelijkheid bij schade na een aanrijding te voorkomen. Met Maggi Trak Sport sneeuwkettingen kunt u zorgeloos op reis richting de sneeuw! Wilt u bovendien extra bagageruimte creëren voor al uw wintersport spullen? Bekijk dan ons dakkoffer assortiment waarmee u veilig en gemakkelijk al uw bagage meeneemt!

Maggi Trak Sport kopen

De Maggi Trak Sport sneeuwketting is in het bijzonder geschikt voor sportieve auto’s met veel vermogen. De sneeuwketting heeft een schakeldikte van 10 mm past uitstekend op brede banden. De sneeuwketting van Maggi Trak Sport is met name ontwikkeld voor auto’s met weinig ruimte in de wielkast. Daarom wordt deze sneeuwketting aan de buitenzijde van het wiel bevestigd. De sneeuwketting wordt aan de wielbout  verankerd waardoor vieze handen verleden tijd zijn. Ook is de Maggi Trak Sport zeer aan te bevelen wanneer uw auto lichtmetalen velgen heeft. Dit omdat de sneeuwketting gemonteerd wordt aan de wielbout zodat de ketting uw wieldop niet raakt. 

Naast ons Maggi Trak Sport assortiment treft u bij AVAO ook de Maggi Trak Auto voor standaard personenwagens en de Maggi Trak 4 x 4 voor SUV's. Deze sneeuwkettingen en de Maggi Trak Sport kopen doet u snel en eenvoudig in onze webwinkel waar u profiteert van de snelle levertijden. 

Maggi Trak Sport montage

De Maggi Trak Sport is zeer eenvoudig te monteren. Ten eerste wordt er eenmalig bepaald welke bijgeleverde moer er op de bout van de wieldop past. Wanneer dat duidelijk is gaat het monteren in het vervolg nog sneller.

Om de sneeuwketting te monteren legt u de ketting om de band  en draait u de adapter met de moer in de wielbout. Vervolgens trekt u aan het uiteinde van de adapter zodat de sneeuwketting stevig vastzit. Daarna moet de auto een meter of twee worden verreden waardoor de Maggi Trak Sport sneeuwketting zich automatisch op de band centreert. Toch is het van belang dat u altijd even controleert of alles op zijn plek ligt. Dan trekt u nogmaals aan het uiteinde van de adapter en maakt u deze vast aan de rode haak. Op deze wijze is de Maggi Trak Sport sneeuwketting snel en veilig gemonteerd aan uw wielbout. Bekijk het instructiefilmpje voor een snelle montage!

 

Wij adviseren u om de Maggi Trak Sport voordat u op reis gaat thuis een keer te monteren zodat u bij extreem weer precies weet wat u moet doen.