Maggi Trak

Maggi Trak

Wilt u sneeuwkettingen aanschaffen die stevig om uw autobanden liggen?  Dan vindt u in de Maggi Trak de ideale metgezel voor de reis naar uw favoriete ski of langlaufgebied! De ketting zelf bevestigt u niet rechtstreeks op de velgen, maar op een kruisvormige kunststoffen band over uw wielen heen ligt.  Zo beschadigen uw wieldoppen niet en rijdt u in de Oostenrijkse Alpen toch veilig over besneeuwde bergpassen. De Maggi Trak sneeuwkettingen voorkomen sneeuwophoping op uw banden, zodat u niet wegglijdt. De Maggi Traks zijn roestvrij en voldoen aan de strenge veiligheidseisen, zoals die door het TÜV keurmerk gesteld worden.            

Maggi Trak 4x4        

Bij AVAO vindt u de meest uiteenlopende typen sneeuwkettingen. Voor auto’s met vierwielaandrijving staan de sneeuwkettingen van Maggi Trak 4x4 tot uw beschikking. Voor de bevestiging wordt een speciale adapter meegeleverd die u vastzet aan één van de wielbouten. De Maggi Trak 4x4 sneeuwkettingen zijn zelfspannend en afhankelijk van uw snelheid  wordt de kettingspanning automatisch aangepast. Bij het uitzoeken van bijpassende Maggi Trak dient u rekening te houden met de afmetingen van uw autobanden. Deze informatie is eenvoudig van uw banden af lezen. Nu kunt u deze gegevens invullen op ons zoekfilter en de voor u geschikte Maggi Trak 4x4 sneeuwkettingen verschijnen in beeld.  

Maggi Trak sneeuwkettingen    

Wanneer u kiest voor een stevige en eenvoudige montage, dan zijn de Maggi Trak sneeuwkettingen uitermate geschikt. De Maggi Trak sneeuwkettingen worden gemonteerd op het loopvlak van uw banden. Zo wordt contact met de binnenkant van wielkast vermeden. Verder hoeft u zich geen zorgen te maken over de montage, want de bouten waarmee u  een kleine aanpassing kunt doen worden meegeleverd. Bij AVAO vindt u behalve Maggi Trak sneeuwkettingen ook allerhande autoaccessoires, zoals dakkoffers voor op wintersport. Bovendien profiteert u van een snelle verzending van uw bestelling.