Mont Blanc

Mont Blanc Dakdragers

Met Mont Blanc dakdragers maakt u snel en eenvoudig ruimte voor extra bagage op het dak. Het monteren is klaar voor u erg in heeft! Mont Blanc dakdragers dragen het  TÜV-keurmerk en voldoen hiermee aan alle eisen. Kijkt  u ook eens naar andere autoaccessoires zoals fietsendragers van Mont Blanc. Deze kunnen eenvoudig en snel gemonteerd worden op uw dakdrager.   

Mont Blanc Dakdrager

Een Mont Blanc dakdrager bestaat uit een geheel van twee dragervoeten en een draagstang. Er zijn verschillende modellen voor auto’s met dakrail, vaste bevestigingspunten of een standaarddak.  Wanneer u ene auto heeft met geïntegreerde rail, krijgt u een extra montagekit bijgeleverd. 

Mont Blanc dakdragers zijn uitgevoerd in zwart staal of aluminium en worden voorgemonteerd geleverd. U hoeft ze slechts op het dak te plaatsen, vast te zetten en op slot te zetten. Alle benodigde gereedschappen en sleutels worden meegeleverd.

Mont Blanc Dakdragers

Mont Blanc is een merk dat zijn sporen heeft verdiend op het gebied van autoaccessoires.  Dat ziet u terug in de Mont Blanc dakdragers. Functionaliteit en gebruiksgemak nemen een belangrijke plaats in, want de dakdragers worden volledig voorgemonteerd en op uw auto aangepast geleverd. Een andere belangrijke eigenschap van de Mont Blanc dagdragers is dat ze uitgebreid op veiligheid zijn getest. Zo dragen de dakdragers het TÜV-keurmerk en zijn ze goedgekeurd volgens de City Crash-normen.

Mont Blanc Dakdragers universeel

De universele dakdragers van Mont Blanc zijn geschikt voor alle auto’s met open dakrail. De dragervoeten zijn uitgerust met speciale klemmen. Deze draait u aan, zodat ze zich stevig aan de dakreling vastgrijpen.  U kunt de positie van de dragervoeten verstellen om de dakdragers aan te passen aan de lengte tussen de dakrelingen. 

Mont Blanc Dakdragers website

AVAO heeft ene uitgebreid assortiment dakdragers.  De Mont Blanc dakdragers zijn verkrijgbaar in zwart staal of aluminium.  Wanneer u vandaag besteld, krijgt u de dakdragers binnen 48 uur opgestuurd! U betaalt veilig met iDeal of AfterPay.