Pewag Nordic Star

Filters kunnen ook los van elkaar gebruikt worden.

Pewag Nordic Star

Sneeuw die zich ophoopt rond de banden zorgt voor gevaarlijke situaties op de weg. Met Pewag Nordic Star sneeuwkettingen blijft overtollige sneeuw tijdens het rijden niet op uw banden plakken, zodat u uw reis veilig kunt vervolgen. De Pewag Nordic Star zijn eenvoudig te monteren sneeuwkettingen die voldoen aan alle veiligheidseisen, zoals het TÜV keurmerk. Welke u nodig heeft hangt af van uw bandmaat. Gegevens hierover staan op uw banden aangeven. Bij AVAO kunt u eenvoudig Pewag Nordic Star sneeuwkettingen selecteren op de hoogte, de breedte en de inchmaat van uw banden. Wanneer u advies nodig heeft, kunt u altijd terecht bij onze deskundige klantenservice.                                                                                          

Pewag Nordic Star sneeuwkettingen

Naast een scherpe prijs hebben Pewag Nordic Star sneeuwkettingen nog een ander voordeel: de eenvoudige montage. Pewag Nordic Star sneeuwketting zijn verbonden aan een ronde ring die u om uw wielen heen legt. Met behulp van de rode kettingen houdt u de Pewag Nordic Star sneeuwkettingen om uw wielen. Deze gebruikt u ook voor het instellen van de juiste kettingspanning. Bij onze productinformatie vindt u handige instructiefilmpjes die veel meer zeggen dan woorden. De snelle montage en demontage zijn grote pluspunten van de Pewag Nordic Star sneeuwkettingen, zeker wanneer de wegen onderweg afwisselend besneeuwd en sneeuwvrij zijn.        

Pewag Nordic Star kopen                                                       

AVAO heeft een groot assortiment sneeuwkettingen voor vrijwel elke bandenmaat en elk autotype. In onze webwinkel kunt u op maat Pewag Nordic Star kopen. Deze sneeuwkettingen worden gemonteerd op de aandrijvende wielen van uw auto en zorgen voor meer grip op de weg. Bij AVAO kunt u Pewag Nordic Star kopen als set van twee, zodat u direct op weg kunt. Ook voor andere wintersportbenodigdheden zoals skidragers en dakkoffers bent u bij ons aan het juiste adres.