Pewag Servo SUV

Filters kunnen ook los van elkaar gebruikt worden.

Pewag Servo SUV

Gaat u regelmatig op wintersport met de SUV? Dan adviseren wij u om standaard een setje Pewag Servo SUV sneeuwkettingen in de auto te hebben liggen. Een sneeuwketting is een stalen ketting die u om de autobanden legt om te voorkomen dat er sneeuw aan blijft kleven. Ophoping van sneeuw zorgt ervoor dat u minder houvast heeft op de weg, wat voor gevaarlijke situaties kan zorgen. Met het gebruik van Pewag Servo SUV sneeuwkettingen verkleint u de kans op slippartijen aanzienlijk.

Pewag Servo SUV kopen 

Het in het bezit hebben van sneeuwkettingen is in een aantal belangrijke Europese wintersportlanden verplicht gesteld. In Duitsland, Frankrijk, Italië, Noorwegen, Oostenrijk, Tsjechië, Zweden en Zwitserland moet u in de winterperiode sneeuwkettingen in de auto hebben liggen. Met een verkeersbord langs de weg wordt er aangegeven wanneer de sneeuwkettingen gebruikt moeten worden.

De Pewag Servo SUV sneeuwkettingen zij niet alleen veilig te gebruiken bij besneeuwde bergwegen en stadsritjes. Deze sneeuwkettingen worden ook wel gebruikt bij het rijden over zeer modderige en zanderige wegen. Uw Pewag Servo SUV sneeuwketting koopt u eenvoudig en snel online in onze webwinkel en profiteer van onze snelle levering! Bekijk ook de Pewag Snox SUV sneeuwketting voor een razendsnelle en eenvoudige montage!

Pewag Servo SUV winkel

Hebt u een actieve levensstijl en een sportieve auto? Dan is de Pewag Servo SUV van AVAO.nl de ideale sneeuwketting voor u. De Pewag Servo SUV uit onze online winkel beschikt over een kogelbalsluiting aan de achterzijde van de sneeuwketting en zorgt voor het moeiteloos openen en sluiten van de binnen ketting.

De automatische kettingspanner met Servo-technologie zorgt ervoor dat onder alle omstandigheden de juiste kettingspanning gewaarborgd is. Het is dan ook niet meer nodig om handmatig na te spannen. Aan de voorzijde zijn alle delen die in aanraking kunnen komen met de lichtmetalenvelgen uitgevoerd in kunststof om beschadigingen te voorkomen. Behalve sneeuwkettingen vindt u bij ons ook topkwaliteit dakkoffers en dakdragers voor het veilig vervoeren van uw bagage richting de bergen!

Pewag Servo SUV monteren

De Pewag Servo SUV bevestigt u gemakkelijk en snel aan uw wielen. Allereerst legt u de kabel van de sneeuwketting om het wiel heen, op de grond. Vervolgens haalt u de kabel omhoog zodat u de uiteinden van de kabel aan de bovenzijde aan elkaar kunt verbinden. Daarna trekt u de kettingen over de band heen om de sluitingen aan de buitenzijde van het wiel vast te maken. Met een lichte druk op de knop van de adapter spant de sneeuwketting zichzelf automatisch aan. Op deze manier monteert u snel de Pewag Servo SUV aan uw wielen. Wilt u nog meer informatie over de montage of heeft u nog andere vragen? Neem dan gauw contact op met onze helpdesk voor meer info!