Pewag Snox SUV

Filters kunnen ook los van elkaar gebruikt worden.

Pewag Snox SUV

Bent u een gedreven wintersporter? En neemt u de SUV geregeld mee richting de besneeuwde bergen? Dan raden wij u aan om altijd een setje sneeuwkettingen in de auto te hebben liggen. Met behulp van Pewag Snox SUV sneeuwkettingen voorkomt u dat er een dikke laag sneeuw ophoopt aan de autoband zodat u meer grip op de weg krijgt. De kans op slippen verkleint u met sneeuwkettingen aanzienlijk.

Pewag Snox SUV kopen

In de wintersportlanden Duitsland, Frankrijk, Italië, Noorwegen, Oostenrijk, Tsjechië, Zweden en Zwitserland is het verplicht om in de winterperiode sneeuwkettingen aan boord van uw auto te hebben. Dit wordt dan met verkeersborden langs de weg aangegeven. Bekijk voordat u op weg gaat de wetgeving van het desbetreffende land om te voorkomen dat u een boete ontvangt of dat u aansprakelijk wordt gesteld bij een aanrijding.

De Pewag Snox SUV sneeuwkettingen van AVAO.nl worden niet alleen gebruikt voor het rijden in de sneeuw. De sneeuwkettingen bieden ook uitstekend grip op onverharde wegen met veel modder of zand. Koop nu online uw Pewag Snox SUV en profiteer van onze scherpe prijzen!  Heeft uw auto lichtmetalen velgen? Bekijk dan ook de Pewag Servo SUV sneeuwkettingen uitgevoerd in kunststof!

Pewag Snox SUV winkel

De Pewag Snox SUV is de sneeuwketting die niet gemonteerd wordt maar wordt ‘gesnoxt’! De Snox montage is een gepatenteerde technologie die het mogelijk maakt om de afspanning volautomatisch uit te voeren. Dit betekent dat wanneer u de sneeuwketting om het wiel hebt gelegd, deze zich tijdens het rijden zichzelf naar de juiste spanning corrigeert. Zodra de auto stopt wordt de blokkering automatisch opgeheven en is de sneeuwketting gemakkelijk van de band af te trekken.

De Pewag Snox SUV sneeuwketting uit onze online winkel is omkeerbaar voor een langere levensduur en is zeer aan te bevelen bij stadsritten of bergwegen in de sneeuw. Pewag raadt aan om met de Pewag Snox SUV niet harder te rijden dan 50 km per uur. In onze webwinkel vindt u behalve veilige sneeuwkettingen, ook veilige oplossingen voor het creëren van extra bagageruimte. Ontdek onder andere ons topkwaliteit dakkoffer en dakdrager assortiment online!

Pewag Snox SUV monteren

De montage van de Pewag Snox SUV is zeer gemakkelijk en binnen enkele minuten geklaard. Allereerst pakt u de elastische kabel van de sneeuwketting die u aan de bovenzijde en aan de zijkanten om het wiel legt. Vervolgens verrijdt u de auto een paar meter zodat de elastische kabel uit zichzelf aan de onderkant ook om het wiel komt te liggen. Controleer daarna of de sneeuwketting helemaal om het wiel ligt en u bent klaar voor vertrek!

Voor het demonteren van de Pewag Snox SUV sneeuwkettingen hoeft u alleen maar de snoxsluiting in te drukken en de ketting van de band te trekken. Op deze wijze komt de elastische kabel gemakkelijk achter het wiel weg en kunt u de sneeuwketting weer opbergen. Hier vindt u het instructiefilmpje voor de montage en de demontage van de Pewag Snox SUV sneeuwketting.