Pewag Snox

Filters kunnen ook los van elkaar gebruikt worden.

Pewag Snox

Als u goed voorbereid op wintersport wilt gaan, zorgt u ervoor dat u Pewag Snox sneeuwkettingen in de auto hebt liggen zodat u bij extreem weer niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Een sneeuwketting is een ketting die u om de banden van de auto legt, waardoor ophoping van sneeuw aan uw banden wordt voorkomen.

In veel Europese landen zoals Duitsland, Frankrijk, Italië, Noorwegen, Oostenrijk, Tsjechië, Zweden en Zwitserland is het wettelijk bepaald wanneer u in het bezit moet zijn van sneeuwkettingen. Dit wordt per periode of met een verkeersbord aangegeven. Bekijk daarom altijd voordat u met vakantie gaat de regels van het desbetreffende wintersportgebied om boetes te voorkomen. Met Pewag Snox sneeuwkettingen zorgt u voor een veilige reis onder de meest ongunstige weersomstandigheden.

Pewag Snox kopen

De Pewag Snox is alles behalve een gemiddelde sneeuwketting. Deze sneeuwketting blinkt uit in de snelle en gemakkelijke montage en het rijgeluid wordt maximaal beperkt. De juiste spanning van de sneeuwketting wordt door het systeem volautomatisch gereguleerd, waardoor handmatige aanspanning niet meer nodig is.

Vanwege de gepatenteerde Snoxlution-technologie bevestigt de sneeuwketting zichzelf aan de autoband. Vanaf een zekere snelheid blokkeert het Pewag Snox-systeem de ring van de sneeuwketting waardoor de optimale kettingspanning volautomatisch geregeld wordt. Zodra het voertuig stopt, heft de blokkering op en kunt u de sneeuwketting demonteren door deze eenvoudig van de band af te trekken. Bovendien zijn de Pewag Snox sneeuwkettingen velgen beschermend en  omkeerbaar voor een langere levensduur.

De Pewag Snox koopt u eenvoudig online in onze webwinkel en u profiteert van onze scherpe prijzen!

Pewag Snox winkel

In het assortiment van AVAO.nl vindt u onder andere de Pewag Snox sneeuwkettingen. Bij aankoop van Pewag Snox sneeuwkettingen is het van belang om te weten welke maat uw banden hebben. Deze code is af te lezen van uw autoband.

De code kan bijvoorbeeld zijn: 205/ 55 R 16. Het getal 205 is de breedte van de band in millimeters. Het getal 55 is de hoogte/breedte verhouding. De R staat symbool voor Radiaal structuur en de 16 staat voor de diameter van de velg. Bij wieldoppen.nl heeft ruime keuze in inchmaten van de Pewag Snox sneeuwketting.

Heeft u nog vragen over het gebruik van de sneeuwkettingen uit onze winkel? Stel uw vragen dan aan onze medewerkers voor deskundig advies!