Pewag

Filters kunnen ook los van elkaar gebruikt worden.

Pewag

Heeft u graag extra grip op besneeuwde wegen op weg naar uw wintersportbestemming? Met Pewag kunt u ook bij sneeuw en gladheid op pad! Pewag sneeuwkettingen staan alom bekende om de hoge kwaliteit, de geringe geluidsoverlast en de onovertroffen eenvoudige montage. Bevindt u zich op de grens tussen besneeuwde en sneeuwvrije wegen? Monteren is net zo eenvoudig als demonteren, zodat u moeiteloos omschakelt. Bij AVAO vindt u sneeuwkettingen van Pewag voor de meeste uiteenlopende bandmaten. Bovendien kunt u altijd veilig op weg, want de sneeuwkettingen voldoen aan alle veiligheidseisen, zoals het TÜV keurmerk.                   

Pewag sneeuwkettingen

Voor vrijwel elk autotype vindt u bij AVAO geschikte Pewag sneeuwkettingen. Deze worden standaard verkocht als set van twee, omdat Pewag sneeuwkettingen alleen gebruikt hoeven te worden voor de aandrijvende wielen. Als u beschikt over een SUV met voorwiel aandrijvingen dan hebben de meeste series van de Pewag sneeuwkettingen hiervoor een aparte variant. Het belangrijkste criterium waar u op moet letten zijn de afmeting van uw banden. Deze staan meestal op de banden zelf vermeld. Wilt u weten welke Pewag sneeuwkettingen om uw banden passen? Het speciale zoekfilter van AVAO selecteert automatisch de juiste Pewag sneeuwkettingen voor u!        

Pewag Snox

Een veilige, snelle en eenvoudige montage is het handelsmerk van Pewag. Dat geldt zeker voor de Pewag Snox. Deze sneeuwkettingen zijn uitgerust met elastische spanbanden die u samen met de kettingen zoveel mogelijk over uw autobanden legt. Wanneer u uw auto vervolgens iets naar voren rijdt, wordt de sneeuwketting over de hele band getrokken. Daarna hoeft u slechts de  spanbanden aan te trekken om veilig op weg te gaan. Het voordeel van Pewag Snox sneeuwkettingen is dat de kettingspanning tijdens het rijden volop automatisch aan uw snelheid wordt aangepast. Bent u aangekomen op uw bestemming? Met één druk op de knop haalt u alle spanning van de Pewag Snox en kunt u deze eenvoudig losmaken.        

Pewag Servo

Maakt u gebruik van een auto met voorwielaandrijving? Dan bewijzen de Pewag Servo sneeuwkettingen u een goede dienst! Deze zijn zo ontworpen dat ze ook met weinig speling tussen band en wieloverkapping eenvoudig geplaatst kunnen worden. Deze zijn uitgerust met spankettingen die u eenvoudig vastzet. De Pewag Servo sneeuwkettingen zijn vervaardigd uit stevig roestvrij staal dat lang meegaat. AVAO heeft voor vrijwel elke bandentype geschikte sneeuwkettingen. Bij AVAO zoekt u eenvoudig op maat. Hetzelfde geldt voor onze dakkoffers en dakdragers , waarmee u onderweg eenvoudig ski’s of snowboards kunt vervoeren. Voor vragen over wat onze autoaccessoires voor u kunnen betekenen, kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice. Wij zijn tijdens werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 18.00 op 088 012 09 66.