Pro User

Filters kunnen ook los van elkaar gebruikt worden.

Pro User Dakdragers

Een Pro User dakdrager is perfect wanneer gebruiksvriendelijkheid bij u voorop staat. Dankzij de eenvoudige montage kunt u snel verder met het plaatsen van uw dakkoffer of fietsendrager. De Pro User dakdrager is geschikt voor bijna alle auto’s met dakrails, want u kunt de ruimte tussen de dragervoeten aanpassen aan de afstand tussen de dakrelingen.    

Pro User

Pro User is een begrip voor veel mensen die graag met de fiets op weg zijn  Gebruiksvriendelijk wordt belangrijk gevonden door Pro User en dit ziet u terug in de dakdragers. U plaatst de dakdragers in een handomdraai en monteert eenvoudig uw dakkoffer of fietsendragers. Pro User voldoen ruimschoots aan de veiligheidseisen. 

Pro User Dakdragers

Een Pro User dakdrager dient het gemak van de gebruiker. U hoeft deze dakdrager slechts op de dakrails te leggen en eraan vast te draaien. Om diefstal te voorkomen kunt u de dakdragers bij de bevestigingspunten op slot draaien. Heeft u meerdere auto’s met dakrails? Geen probleem! U past de afstand tussen de dragervoeten aan op de afstand tussen de dakrelingen door de voeten te verschuiven en in de juiste positie vast te zetten.   

De Pro User dakdrager  is gemaakt van lichtgewicht zilverkleurig aluminium, zodat deze gemakkelijk is op te tillen. Het maximale draaggewicht is 60 kilo. De dakdragers zijn voorzien van 4 sloten. Tevens krijgt u bij uw bestelling de inbussleutel voor de montage bijgeleverd. 

Pro User Dakdragers kopen

Wilt u binnen drie dagen op weg met de Pro User dakdragers? Geen probleem! Vandaag besteld is binnen 48 uur geleverd! U betaalt veilig met iDeal of via AfterPay.