Sneeuwkettingen Pewag

Filters kunnen ook los van elkaar gebruikt worden.

Sneeuwkettingen Pewag

Wilt u ondanks besneeuwde wegen uw reis ongehinderd kunnen voortzetten? Maak dan gebruik van sneeuwkettingen Pewag! Hiermee schudt u niet alleen overtollige sneeuw van uw banden, maar houdt u ook meer grip. Verder staan Sneeuwkettingen Pewag bekend om de razendsnelle montage en demontage. Zo kunt u onderweg eenvoudig inspelen op veranderende weersomstandigheden en arriveert u veilig op uw bestemming. Welke sneeuwkettingen van Pewag u nodig heeft is afhankelijk van de afmetingen van uw banden. Bij AVAO kunt u moeiteloos sneeuwkettingen Pewag uitzoeken op bandmaat. Pewag sneeuwkettingen roesten niet en voldoen aan de strengste veiligheidseisen.                             

Sneeuwkettingen Pewag Servo     

Bij AVAO maakt het niet uit in welk type auto u rijdt, want Sneeuwkettingen Pewag Servo zijn verkrijgbaar in verschillende bandmaten. De sneeuwkettingen Pewag Servo maken gebruik van een bevestigingsband die u achter uw band legt en vervolgens aan de bovenkant vastzet. De sneeuwkettingen Pewag Servo maakt u met de rode kettingen aan de kant van de velg vast, waarna u deze op spanning kunt brengen. Nu rijdt u een stukje naar voren met de auto en daarna kunt u de sneeuwkettingen helemaal om uw banden leggen. Sneeuwkettingen Pewag Servo zijn zelfspannend, dat wil zeggen dat kettingspanning zich aanpast aan uw snelheid. Wilt u meer weten? Bekijk dan onze instructiefilmpjes of neem contact op met onze klantenservice.          

Sneeuwkettingen Pewag Snox                                                               

Wanneer u veel waarde hecht aan een eenvoudige en razendsnelle montage, dan is gebruik van sneeuwkettingen Pewag Snox met elastische montagebanden een goed idee. U legt deze zoveel mogelijk om uw autobanden heen, waarna u de spankettingen vastmaakt. Daarna rijdt u een klein stukje naar voren. Nu kunt u de sneeuwkettingen Pewag Snox volledig om uw banden leggen. Wilt u meer weten? Bekijk dan eens onze handige instructiefilmpjes. Bij AVAO vindt u alles wat u nodig heeft voor een veilige tocht naar uw wintersportbestemming, ook als u extra bagage meeneemt. Zo hebben wij een uitgebreid assortiment dakkoffers van merken als Hapro en Thule.