Snox SUV

Filters kunnen ook los van elkaar gebruikt worden.

Snox SUV

Bent u van plan om op weg te gaan naar uw favoriete wintersportbestemming ? Snox SUV sneeuwkettingen zijn uw ideale reisgenoten op weg naar wintersport. Deze zijn speciaal ontworpen met het oog op een snelle montage en demontage, zodat u bij veranderende weersomstandigheden snel kunt omschakelen. Snox SUV sneeuwkettingen worden geleverd als set van 2 en zijn verkrijgbaar in verschillende bandmaten. Welke maat u nodig heeft, kunt u van uw autobanden aflezen. Hierop staat namelijk alle informatie die u nodig heeft over:

  • De breedte
  • De hoogte
  • De inchmaat 

Snox SUV SXV 580

De sneeuwkettingen van het merk Pewag staan er niet alleen om bekend om hun kwaliteit, maar ook om de grote gebruiksvriendelijkheid. Dit ziet u terug in de Snox SUV sxv die zeer eenvoudig te monteren zijn. U legt de Snox SUV sneeuwkettingen en de speciale elastische spanbanden over het bandoppervlak waar u bij kunt, u verrijdt de auto een halve meter, zodat de kettingen nu helemaal om uw banden liggen. Vervolgens trekt u de spanbanden aan en uw auto is klaar voor besneeuwde en beijzelde wegen. De optimale kettingspanning die bij uw snelheid hoort wordt bij de Snox SUV sxv 580 sneeuwkettingen automatisch geregeld!     

Snox SUV sneeuwkettingen    

Veiligheid en gemak hoeven elkaar niet uit te sluiten, zoals de Snox SUV sneeuwkettingen bewijzen. Naast de voordelen van een snelle montage en demontage ervaart u eveneens extra comfort. Snox SUV sneeuwkettingen zijn namelijk vrijwel geluidloos, zodat u alle aandacht bij de weg kunt houden. Tot slot voldoen de Snox SUV sxv 580 sneeuwkettingen aan alle veiligheidseisen en dragen deze met recht het TÜV keurmerk! Vul ons handige zoekfilter in met de kenmerken van uw  auto en autobanden en u weet meteen welke Snox SUV sneeuwkettingen voor u geschikt zijn. AVAO heeft een ruim aanbod wintersportbenodigdheden. Wilt u extra bagage meenemen? Dan bestelt u met hetzelfde gemak dakdragers of een nieuwe dakkoffer. Wij zorgen voor een snelle levering van uw bestelling.