Spinder Fietsendrager

De Spinder Xplorer fietsendrager is het nieuwste en enige model op de markt van Spinder. Naast de fietsendrager bieden wij ook alle onderdelen en accesoires aan van Spinder. Voor meer informatie zijn we telefonisch bereikbaar en staat de koffie klaar in de winkel in Groningen.

Filters kunnen ook los van elkaar gebruikt worden.

Spinder fietsendrager

Met  een Spinder fietsendrager haalt u een stukje geschiedenis in huis. Spinder was 30 jaar geleden  een van de eerste fabrikanten die fietsendragers op de markt lanceerde. Sindsdien heeft de fabrikant niet stil gezeten. Dankzij de ontwikkeling van een lichtgewicht koppeling hebben Spinder fietsendragers geen kilo te veel.  U zet een Spinder fietsendrager snel en eenvoudig vast op de trekhaak met een gepatenteerde snelkoppeling. De fietsendragers voldoen aan alle veiligheidseisen, liggen stevig op het dak en zijn bovendien uitgerust met mistverlichting.

Spinder fietsendrager 2 fietsen

Met een Spinder fietsendrager kunt u probleemloos twee fietsen meenemen. Zo is de Spinder Xplorer uitgerust met vier wielgoten waarin u de wielen eenvoudig vastklemt. Twee frameklemmen zorgen er vervolgens voor dat de fiets muurvast op de drager zit. De gepatenteerde snelkoppeling werkt eenvoudig. U plaatst de Spinder op de kogel van de trekhaak. U zet de extra lichte hendel om, zodat de fietsendrager stevig vastklikt. Een speciaal kantelmechanisme zorgt er voor dat u de fietsendrager met fietsen en al kunt kantelen, zodat u gemakkelijk uw kofferbak kunt openen!     

Spinder fietsendrager Xplorer

Voor de sportieve fietser die zich graag op onregelmatig  terrein begeeft met een mountainbike of ATB, heeft Spinder de Spinder fietsendrager Xplorer ontwikkeld. Deze is voorzien van extra brede wielgoten om plaats te bieden aan dikkere banden.  Een rubberen ring op de frameklemmen voorkomt krassen op de lak van uw frame.  Voor de Spinder fietsendrager Xplorer geldt een garantie van 2 jaar. AVAO zorgt voor een snelle levering zonder verzendkosten van 6,95