Thule Motion

Filters kunnen ook los van elkaar gebruikt worden.

Thule Motion

Laat vanwege ruimtegebruik uw hengel, sport- en spelartikelen en tuinmeubels niet meer thuis. En ga voor een geslaagde en comfortabele vakantie met de grootste dakkoffer van Thule. De Thule Motion dakkoffer is voorzien van het PowerClick snelmontagesysteem. Met de geïntegreerde kracht indicator bent u verzekerd van een snelle en veilige plaatsing, met slechts één hand.

Thule Motion 200

Of u nu op wintersport gaat of liever luiert aan het strand, met de Thule Motion 200 dakkoffer bent u verzekerd van een comfortabele vakantie. De Thule Motion 200 heeft een lengte van 175 cm, een breedte van 86 cm en een hoogte van 46 cm. Daardoor heeft de dakkoffer een inhoud van maar liefst 410 liter. Het laadvermogen van dakkoffer is 75 kg. En 5 tot 7 paar ski’s met een maximale lengte van 155 cm neemt u eenvoudig mee in de Thule Motion 200.

Thule Motion 600

Een goed begin is het halve werk. Laat uw zorgen thuis, neem uw spullen mee en ga uitgerust op reis met de comfortabele en riante Thule Motion 600. De Thule Motion 600 dakkoffer is 190 cm lang, 67 cm breed en 42 cm hoog. Hiermee krijg de dakkoffer een inhoud van 320 liter en is deze ideaal voor het vervoeren van 4 tot 6 paar ski’s met een maximale lengte van 175. De dakkoffer is ontworpen  voor een naar voren geplaatste positie op het dak. De achterklep kan daardoor helemaal open zonder de dakkoffer te raken. Zo kunt u elk moment eenvoudig bij al uw bagage.

Thule Motion 800

Meer bagage meenemen dan dat er in uw auto past? De riante Thule Motion 800 biedt ruimte voor uw tenten, ski’s, kleding en meer, zodat kunt genieten van een onbezorgde en comfortabele reis. Één van de grootste dakkoffers van Thule is de Thule Motion 800. De dakkoffer is 205 cm lang, 84 cm breed en 45 cm hoog en heeft een inhoud van maar liefst 460 liter. De dakkoffer draagt een maximaal gewicht van 75 kg. En 4 tot 5 snowboards of 5 tot 7 paar ski’s met een maximale lengte van 190 cm kunnen probleemloos vervoerd worden in de Thule Motion 800. Uw Thule Motion 800 houdt u krasvrij met een beschermhoes van AVAO of andere hoogwaardige dakkoffer accessoires.

Thule Motion 900

Heimwee naar uw comfortabele huis is verleden tijd, nu u al uw favoriete spullen gewoon meeneemt op reis. Met de Thule Motion 900 neemt u stoelen, kussens, hengels, ski’s en veel meer eenvoudig mee naar uw bestemming! De Thule Motion 900 is 235 cm lang, 94 cm breed en 47 hoog en heeft maar liefst een inhoud van 630 liter. Hiermee is deze dakkoffer de ruimste dakkoffer van Thule. Probleemloos vervoert de Thule Motion 6 tot 8 paar ski’s met een maximale lengte van 220 cm en kan de dakkoffer een gewicht van 75 kg dragen.

Thule Motion monteren

Het monteren van een dakkoffer ingewikkeld? Nee hoor, de Thule Motion bevestigt u zeer eenvoudig met het gepatenteerde PowerClick systeem aan uw dakdrager. Bij AVAO vindt u diverse dakkoffers en dakdragers in verschillende maten. Gaat u voor het eerst op vakantie met een dakkoffer? Laat u dan adviseren door één van onze experts. Bestel een Thule dakkoffer bij onze webwinkel en profiteer van snelle levertijden.