Bestellen, Bezorgen & Betalen

Bestellen, Bezorgen & Betalen

Thuisbezorgen
De producten heeft u binnen 24 uur in huis, indien u van maandag – vrijdag een bestelling plaatst en betaald. Daar waar we afwijken wordt op product niveau aangegeven.

Onze vervoerders zijn:
U krijgt een bericht van ons met de informatie met welke vervoerder uw product wordt aangeboden.

 • DPD: Indien u niet thuis bent dan wordt het product of bij de buren afgeleverd of de volgende werkdag opnieuw aangeboden. Na 3 pogingen gaat het retour naar ons. Mocht u het product opnieuw willen ontvangen, dan zullen wij genoodzaakt zijn om alsnog verzendkosten in rekening te brengen. Dan bedragen de verzendkosten €6.95.
   
 • DHL/Transmission: Via deze vervoerder worden de grote producten (o.a. dakkoffers) verzorgd. Ook hier geldt dat uw bestelling, indien u niet thuis bent, de volgende werkdag wordt aangeboden. De grote producten worden niet bij de buren bezorgd. De dakkoffers worden overdag tussen 9-17 uur bezorgd. Na 3 pogingen gaat de bestelling retour naar ons. Mocht u het product opnieuw willen ontvangen, dan zullen wij genoodzaakt zijn om alsnog verzendkosten in rekening te brengen. Dan bedragen de verzendkosten €24.95.

Afhalen
U kunt uw bestelling ook bij ons op locatie ophalen. Indien u bij uw bestelling voor optie “afhalen” kiest dan krijgt u per mail een bericht wanneer uw bestelling voor u klaar ligt en vanaf hoe laat u het kan komen ophalen.

Factuuradres/Bezorgadres
Uw factuuradres kan hetzelfde zijn als uw uw bezorgadres. Wijkt uw factuuradres af van uw bezorgadres, dan is dat géén probleem. Dit kunt u aangeven tijdens het invullen van uw gegegevens. Wij hebben een automatische postcode systeem, indien u uw postcode in combinatie met uw huisnummer invult dan komt automtisch uw huisstraatnaam naar voren. Woont u in België? dan dient u veld "handmatig invulen" aan te vinken en dan kunt u uw volledige gegevens invullen.

Betalen

Veilig betalen doet u via "Buckaroo"
Buckaroo maakt het als Payment Service Provider mogelijk voor webwinkeliers om diverse online betaalmethodes, zoals iDEAL en PayPal, aan te bieden in hun webshop. Zo kunt u als consument binnen de webshop van [vul hier de naam van uw webshop in] uw online betalingen binnen een gebruiksvriendelijke en veilige betaalomgeving verrichten. Buckaroo is alleen verantwoordelijk voor de afhandeling van uw betaling en heeft geen invloed op de levering van uw online aankopen.

U kunt op de website van Buckaroo aanvullende informatie vinden over uw online betaling.

Onze betaalmogelijkheden zijn:

 • iDEAL via Buckaroo
  85% van de Nederlanders betaalt inmiddels online met iDeal. Als u kiest om met iDeal te betalen, wordt u naar de veilige omgeving van uw eigen bank geleid. U betaalt via uw eigen vertrouwde internetbankieromgeving. Het grootste voordeel van iDeal is dat de betaling direct wordt voldaan. Wij ontvangen hiervan een melding. Nadat deze melding bij ons binnen is gekomen is gaan wij direct uw bestelling inpakken en versturen! Lees hier meer over iDeal.
   
 • Overboeken via Buckaroo
  U betaalt uw online bestelling middels een bankoverschrijving. U ontvangt na het maken van een bestelling de instructies via Buckaroo. Zodra wij u overboeking hebben ontvangen, zullen wij overgaan toto het verzenden van uw bestelling. Niet eerder!
 • PayPal en Creditcard (Via Paypal)
  PayPal is een betaalsysteem waarmee u betaalt. Betalen met PayPal en creditcard is volledig veilig. Indien u met een creditcard wilt betalen, dan heeft u hiervoor een PayPal account nodig. Deze kunt u snel en gemakkelijk aanmaken op PayPal.

 • Met digitale acceptgiro uw online bestelling betalen via AfterPay
  AfterPay voert het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 150,- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 400,-.

 • Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.
   
  U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website

 • Mistercash / Bancontant
  Voor onze Belgische klanten is het mogelijk om veilig te betalen via Mistercash / Bancontant. Als u in de winkelwagen kiest voor verzenden naar Belgie, dan wordt deze optie direct getoond als betaaloptie. Voor deze optie rekenen wij geen extra bijdrage.

  Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

  U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.