Car Bags

Car Bags

Wanneer u op vakantie gaat met de auto, of een weekendje weg gaat met uw gezin, bieden Car Bags uitkomst bij het inpakken van uw bagage! Met een Car Bags kofferbaktas kunt u heel gemakkelijk en snel al uw spullen handig opbergen en meenemen op reis! Geen gezeul meer met koffers, tassen of geprop in de kofferbak, maar alles overzichtelijk in één handige kofferbaktas! Voor elk type auto vindt u in ons Car Bags assortiment precies de juiste formaat kofferbaktas voor uw kofferbak. Hierdoor behoort het passen en meten en stressvol de auto inpakken tot de verleden tijd! Bekijk snel ons complete assortiment online en ervaar nu zelf het gemak van de Car Bags kofferbaktassen!

Car Bags kofferbaktas

Naast het feit dat u met een Car Bags kofferbaktas uw bagage gemakkelijk en snel in kunt pakken en daardoor stress vermijd, gaat u ook nog eens veilig op reis met topkwaliteit tassen van sterk, glanzend nylon! Een Car bag kofferbaktas is verkrijgbaar als losse tas, of een complete set, waarbij handige trolleys voorzien van wieltjes en een telescoopgreep de basis vormen. Daarnaast ontvangt u bijpassende handtassen, vervaardigd uit duurzaam materiaal. Hierbij worden de bodem, hoeken en randen beschermd. De Car Bags kofferbaktas is afsluitbaar door middel van stevige ritsen en te vergrendelen met een hangslot. Door middel van een trekstang, wieltjes met rubberen banden en spanbanden wordt de inhoud van de Car Bags kofferbaktas perfect op zijn plek gehouden.

  • Car Bags zijn gemakkelijk & snel in te pakken
  • Veilig op reis met Car Bags
  • Car Bags zijn opvouwbaar en gemakkelijk op te bergen
  • De Car Bags zijn van top kwaliteit

Car Bags kopen

In wat voor merk auto u ook rijdt en hoe groot of klein uw kofferbak ook is, in onze webwinkel kunt u precies de juiste maat Car Bags kopen! De Car Bags tassen zijn geheel op maat gemaakt, waardoor deze op een efficiënte manier kan worden benut. Veilig op reis omdat er geen losse en gevaarlijke bagage in de passagiersruimte hoeft worden opgeborgen. Ook het zicht door de achterruit wordt niet langer belemmerd door opgestapelde koffers! Doordat de Car Bags opvouwbaar zijn, kunt u ze na gebruik gemakkelijk opbergen in uw woning of vakantiebestemming, zonder dat deze ruimte innemen! Ga zorgeloos op vakantie met Car Bags reistassen van AVAO, hét online adres voor Car Bags kopen voor de laagste prijs!