Fietsendrager

Op de fiets kunt u gemakkelijk en gezellig nieuwe natuurgebieden of steden verkennen. Neem eenvoudig uw eigen fietsen mee met een fietsendrager van AVAO.nl. Fietsendragers kunnen op meerdere manieren aan uw auto worden gemonteerd. Voor auto’s met een trekhaak kunt kiezen voor een fietsendrager die u daar eenvoudig aan bevestigt. Daarnaast zijn er ook fietsendragers die u gemakkelijk aan uw dak monteert. Dit is een slimme oplossing voor wanneer u uw trekhaak op dat moment voor bijvoorbeeld  een aanhangwaren of caravan gebruikt. Als u geen trekhaak hebt maar de fietsen niet per dak wilt vervoeren, is het ook mogelijk om deze aan uw achterklep te bevestigen. In ons assortiment vindt u zowel fietsendragers voor op het dak en fietsendragers voor op de achterklep als fietsendragers voor aan uw trekhaak.

Fietsendrager Thule

Waar u ook heengaat, met de fietsendrager van Thule neem u uw fietsen overal mee naartoe. Snel, veilig en gemakkelijk. AVAO.nl heeft ruime keuze in Thule fietsendragers. Met een fietsendrager van Thule neemt u eenvoudig uw fietsen mee op uw dak, op de achterklep of aan uw trekhaak - net wat u het prettigst vindt. Ook praktische accessoires voor bijvoorbeeld het opbergen van de fietsendrager, vindt u in het assortiment van Thule.

Fietsendrager zonder trekhaak

Ook wanneer u geen trekhaak aan uw auto hebt, kunt u gemakkelijk uw fietsen vervoeren voor een heerlijke tocht in de buitenlucht. In onze webwinkel vindt u fietsendragers voor op het dak, waarmee u één tot drie fietsen mee vervoeren kunt. Ook hebben wij fietsendragers die u aan uw achterklep kunt bevestigen. Met deze fietsendrager neemt u eenvoudig twee tot vier fietsen mee op reis.

Fietsendragers kopen

Hebt u een auto en een fiets? Waarom niet een keer buiten de betreden paden fietsen? Een onvergetelijke fietstocht begint met de aanschaf van een handige fietsendrager van AVAO.nl In onze collectie vindt u fietsendragers van gerenommeerde merken als:

Met een fietsendrager neemt u eenvoudig en snel uw fietsen mee op zowel een verre reis als een dagje uit. Bestel uw fietsendragers online bij AVAO.nl en profiteer van onze scherpe prijzen.