Tow Box

Tow Box

Een trekhaakkoffer is ideaal voor het vervoeren van extra bagage! Doordat de koffer op de trekhaak gemonteerd zit heeft deze geen weerstand zoals een dakkoffer op het dak van de auto. Door de koffer op de trekhaak te plaatsen blijft de actieradius van elektrische auto's hetzelfde als zonder koffer. Bij auto's met een verbrandingsmotor zorgt de trekhaakkoffer voor een significante brandstobesparing ten opzichte van een dakkoffer. Ook zijn trekhaakkoffers eenvoudig te monteren en demonteren en kunnen ze makkelijk en snel in en uitgeladen worden. Trekhaakkoffers worden steeds populairder in Nederland omdat het een hele efficiente manier is om extra bagageruimte te creëren.

Trekhaakkoffer in verschillende merken

Trekhaakkoffers hebben wij van de merken Towbox, Thule en Menabo. Naast de koffer is het vaak ook mogelijk het frame te gebruiken als fietsendrager, in sommige gevallen kan de fiets nog achter de trekhaakkoffer geplaatst worden. Deze koffers zijn de nieuwe hit voor op de trekhaak. De koffers zijn kantelbaar en gebruiksvriendelijk. Simpel te monteren en u kunt er makkelijk bij integenstelling to een dakkoffer. U kunt ze bestellen in de kleuren zwart en grijs in verschillende soorten en maten met tot wel 400 liter aan laadvermogen (TowBox V3)! 

Makkelijk en snel

Een trekhaakkoffer zorgt voor een makkelijke en snelle manier van bagage in en uitladen. De koffers van TowBox hebben wieltjes zodat deze makkelijk te verplaatsen is en eenvoudig boven de trekhaak te positioneren is. Het monteren van een trekhaakkoffer gaat erg snel en u kunt ze makkelijk inladen doordat hij erg toegankelijk is. Ook zijn trekhaakkoffers ideaal voor het vervoeren van vieze of natte spullen, zo houd u de auto schoon. Trekkaakoffers zijn gemakkelijk schoon te maken. De koffers kunnen op slot gezet worden zodat de koffer en uw spullen niet gestolen kunnen worden.