Dakdragers

Dakdragers zijn onmisbaar voor wie met extra bagage op vakantie wil. Zonder dakdrager kunt u geen fietsendragers, dakkoffers, skiboxen of andere accessoires op het dak van uw auto monteren. AVAO heeft de meest uiteenlopende merken en types,  zodat er altijd wel dakdragers zijn die aan uw wensen voldoen en op uw auto passen. 

Dakdrager

Voor verreweg de meeste auto’s is er in ons assortiment wel een bijpassende dakdrager te vinden, want wij hebben dakdragers voor auto’s met glad dak, vaste bevestigingspunten of met open en gesloten dakreling.

Bij de keuze voor de juiste dakdrager spelen een scherpe prijs, veiligheid en stevigheid, een mooi ontwerp en natuurlijk gebruiksvriendelijkheid een belangrijke rol.  Alle merken in het assortiment voldoen aan de belangrijkste veiligheidseisen, maar denkt u er bij de aanschaf vooral aan wat voor u belangrijk is.

MAC Dakdragers

Wanneer u kiest voor MAC dakdragers, dan kiest u voor hoogstaande kwaliteit tegen een scherpe prijs. De MAC dakdrager wordt met montage handleiding geleverd, waardoor u zelf de onderdelen kunt monteren. Alle benodigde gereedschappen worden meegeleverd!  En dat alles voor een zeer scherpe prijs!

Pro User dakdragers

De dakdragers van Mont Blanc , ProUser  en M-plus worden voorgemonteerd geleverd. Gebruiksgemak staat met hoofdletters geschreven, want u hoeft weinig anders te doen dan de dakdragers op het dak plaatsen en vast te draaien. M-plus dakdragers voldoen bovendien wel echt aan alle veiligheidseisen. Zo combineert u op een optimale manier gebruiksgemak en veiligheid.

Thule dakdragers

Thule  dakdragers zijn eigenlijk om twee redenen erg interessant. In de eerste plaats zijn Thule dakdragers van alle merken verreweg voor de meeste auto’s geschikt. Dat komt ook doordat deze in drie onderdelen geleverd worden: de dragervoeten, de draagstang en een speciale montagekit. Er zijn voor elke type dak verschillende dakdragers, terwijl u een speciale montagekit krijgt meegeleverd die perfect uw auto is afgestemd.

In de tweede plaats heeft de opbouw van de dakdragers in drie onderdelen als voordeel dat u zelf de draagstang bij uw dragervoet kunt uitzoeken. De Thule SquareBar is een eenvoudige draagstang van gegalvaniseerd staal die aan alle veiligheidseisen voldoet. Deze is zonder meer geschikt voor het vervoeren van de meest voorkomende autoaccessoires. Wanneer u kiest voor de Thule WingBar, dan haalt u een knap staaltje aerodynamica in huis. Als u de juiste dakkoffer gebruikt , zijn de Wingbar en dakkoffer vrijwel geruisloos. Bovendien staat bij deze dakdrager functionaliteit voorop. De Thule WingBar is namelijk uitgerust met speciale T-tracks die het plaatsen van de meest uiteenlopende autoaccessoires mogelijk maken.

Atera Dakdragers

Atera dakdragers verenigen veiligheid, gebruiksgemak en Duitse hightech in één prachtig product. De Dakdragers zijn ontwikkeld met moderne 3D-technieken, waarmee deze uitvoerig en precies op stevigheid en aerodynamische eigenschappen getest. Super veilige en betrouwbare dakdragers zijn hiervan het resultaat. Als klap op de vuurpijl zijn Atera dakdragers ook nog eens enorm eenvoudig te monteren. Het enige gereedschap dat u nodig heeft voor de montage dient tevens als speciaal gecodeerde veiligheidssleutel. Zo kunt u uw auto gerust achterlaten.   

Dakdragers kopen

Bij het kiezen voor de juiste dakdragers is het belangrijk om na te gaan of deze op uw auto passen. Zo voorkomt u onnodig retourneren, zodat u direct op weg kunt! Onze deskundige klantenservice helpt u graag verder. U kunt ons natuurlijk mailen, maar u kunt ook direct contact met ons opnemen via onze online chatservice of ons informatienummer! 

Universele dakdragers

Universele dakdragers kunnen worden geplaatst op auto’s met dakreling. Wat de dakdragers universeel maakt is het feit dat de afstand tussen de voeten van de draagstang verstelbaar is. Heeft u meerdere auto’s met dakreling? Geen probleem! heeft. U stelt de afstand tussen de dragervoeten gewoon af op  de  dakreling!  Check van tevoren of uw dakreling valt binnen de minimale en maximale breedte.    

Dakdrager winkel

U profiteert van snelle levertijden wanneer u bij AVAO.nl  bestelt. Vandaag besteld is binnen 48 uur in huis! U betaalt veilig en snel met iDeal of AfterPay.