Tow Box V1

De TowBox V1 trekhaakkoffer maakt uw reis een stuk makkelijker, de koffer is een eenvoudige manier om uw bagageruimte van de auto te vergroten. Deze reiskoffer is simpel en gebruiksvriendelijk, hij is verreidbaar en makkelijk op uw trekhaak te monteren. de TowBox V1 biedt 300 Liter aan bagageruimte achter de auto, het voordeel ervan dat het niet bovenop de auto zit is dat dit u brandstof bespaart. Elke TowBox trekhaakkoffer is gemakkelijk te kantelen op het frame waardoor u altijd nog de achterklep van de auto kunt openen.

Tow Box V1

Tow Box Accesoires

Avao levert voor de TowBox trekhaakkoffer ook verschillende accessoires. Bij elke koffer leveren we een 7 polig en 13 polig stekkerverloop mee zodat hij compatibel is met elke auto. Alles wat u nodig bent is dus inbegrepen! De TowBox reiskoffer is standaard uitgerust met een schuifrail zodat u de koffer eenvoudig kunt kantelen en toegang krijgt tot de kofferruimte van de auto. Tevens is het mogelijk om een skidrager adapter aan te schaffen om eenvoudig ski's op de TowBox te monteren en deze ook achter de auto te kunnen vervoeren.

Simpel en snel

TowBox zorgt voor gemak tijdens uw reis. U kunt alles achterin de koffer plaatsen wat u maar wilt, ook vieze of natte spullen zijn geen probleem zodat de auto niet vies wordt. Het makkelijke aan TowBox is dat het compatibel is met elke auto met een trekhaak. De koffer is heel eenvoudig te installeren en kan makkelijk ingeladen worden. Wil u graag meer dan 300 Liter bagageruimte? Kijk eens naar de TowBox V3.

Veiligheid

TowBox is een veilige keuze, zowel de koffer als het gehele montage systeem kunnen afzonderlijk van elkaar op slot gezet worden, dit betekent dat u zich geen enkele zorgen hoeft te maken over diefstal van de koffer of uw spullen in de koffer.