Automatten

Automatten

Met een set nieuwe en schone automatten kun u uw (tweedehands) auto voor een scherpe prijs een flinke opfrisbeurt geven. Bij AVAO.nl vindt u automatten voor nagenoeg elk type auto. Automatten koopt u bij ons in een set van vier stuks. Twee matten die u voorin de auto legt en twee voor achterin de auto. Ook bieden wij kofferbakmatten voor een complete metamorfose. In ons assortiment hebben wij zowel stoffen automatten voor een warme en huiselijke uitstraling als rubberen automatten. Rubberen automatten zijn ideaal wanneer uw automatten geregeld vies worden.

Automatten online

Heeft u geen tijd om automatten te moeten zoeken in een auto onderdelenwinkel buiten de stad?  Uw automatten bestelt u vanuit uw luie stoel gemakkelijk in onze online webwinkel. Uw nieuwe automatten vindt u gemakkelijk op AVAO.nl dankzij het speciale filter voor automerken. Op deze manier koopt u online altijd de juiste automatten voor uw auto. Bij ons betaalt u veilig met iDeal en profiteert u van onze supersnelle levertijden.

Automatten op maat

In onze webwinkel vindt u een groot assortiment aan automatten op maat. Deze zijn per automerk gesorteerd zodat u verzekerd bent van passende automatten. Voor het beste resultaat kiest u voor automatten op maat. Op deze manier blijft de autovloer vrij van vuil en krassen. In het filter voor automatten kunt u gemakkelijk bepalen welke automatten bij uw auto passen. Onze automatten op maat worden verkocht per set van vier die precies in uw auto passen.

Automatten rubber

Bij AVAO.nl vindt u stoffen automatten en automatten rubber. Stoffen automatten geven de auto een luxe en huiselijke uitstraling. Ideaal wanneer u regelmatig tijd doorbrengt in uw auto. Rubberen automatten zijn uitermate geschikt wanneer u bijvoorbeeld een baan of hobby hebt waardoor uw schoeisel bevuild raakt door zand of modder. Met rubberen automatten hoeft u geen zorgen te maken over onuitwisbare vlekken. De automatten rubber zijn vanwege het gladde materiaal eenvoudig te reinigen.