Tow Box V3

De TowBox V3 is de nieuwste trekhaakkoffer van het merk TowBox. De koffer is een perfecte keuze als u meer bagageruimte wilt voor tijdens uw reis. Hij heeft een inhoud van maarliefst 400 Liter. Gaat u bijvoorbeeld op vakantie en wil u meer bagageruimte? Vaak kiest men voor een dakkoffer, het nadeel hiervan is dat deze zorgen voor een toename in brandstofverbruik en dat ze lastig in en uit te laden zijn. Deze problemen heeft een trekhaakkoffer niet. Met de TowBox V3 kunt u gerust op reis met een extra 400 Liter ruimte. Deze autokoffer is eenvoudig te monteren en is voorzien van LED verlichting voor een moderne uitstraling.

Filters kunnen ook los van elkaar gebruikt worden.

Tow Box V3

TowBox zorgt voor gemak tijdens uw reis. U kunt alles achterin de koffer plaatsen wat u maar wilt, ook vieze of natte spullen zijn geen probleem zodat de auto niet vies wordt. Het makkelijke aan TowBox is dat het compatibel is met elke auto met een trekhaak. De koffer is heel eenvoudig te installeren en kan makkelijk ingeladen worden. 

Tow Box Accessoires

Avao levert voor de TowBox trekhaakkoffer ook diverse accessoires. Bij elke koffer leveren we standaard een 7 polig en 13 polig stekkerverloop mee zodat hij compatibel is met elke auto. Alles wat u nodig bent is dus inbegrepen! De TowBox reiskoffer is standaard uitgerust met een schuifrail zodat u de koffer eenvoudig kunt kantelen en toegang krijgt tot de kofferruimte van de auto. Tevens is het mogelijk om een skidrager adapter aan te schaffen om eenvoudig ski's op de TowBox te monteren en deze ook achter de auto te kunnen vervoeren.

Veiligheid

TowBox is een veilige keuze, zowel de koffer als het gehele montage systeem kunnen afzonderlijk van elkaar op slot gezet worden, dit betekent dat u zich geen enkele zorgen hoeft te maken over diefstal van de koffer of uw spullen in de koffer.