Hapro

Hapro dakdragers

Als u kiest voor Hapro dakdragers kiest u voor kwaliteit, functionaliteit en betrouwbaarheid. Hapro biedt alleen producten aan van de hoogste kwaliteit die TÜV gecertificeerd zijn. TÜV is een internationaal onafhankelijk certificeringbureau die bekend staat om zijn deskundigheid en betrouwbaarheid. De Hapro dakdragers zijn met een simpele handeling aan de dakreling te klemmen. Vervolgens wordt het systeem afgesloten met een sleutel tegen diefstal. De Hapro dakdragers zijn geschikt voor auto’s met- en zonder dakrailing en verkrijgbaar in stalen of aluminium uitvoering. De Hapro dakdragers zijn ook een solide basis voor het bevestigen van een dakkoffer of skibox.

Hapro dakdragers onderdelen

U kunt ook kiezen voor Hapro dakdragers onderdelen. U koopt dan niet een complete dakdragersset maar kiest voor meerdere losse onderdelen waarmee u zelf een dakdrager samenstelt. De onderdelen waar u uit kunt kiezen zijn een stangenset, voetenset en kitset. Welke onderdelen u nodig heeft is afhankelijk van uw daktype. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van Hapro dakdragers onderdelen? Neem dan gerust contact op met onze deskundige klantenservice.

Hapro dakdragers kopen

Wilt u Hapro dakdragers kopen? Dan bent u bij AVAO aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een ruime keuze uit Hapro dakdragers en onderdelen. Komt u er niet helemaal uit met Hapro dakdragers kopen? Dan kunt u altijd even contact openen met onze professionele klantenservice. Wij helpen u graag bij het maken van een goede keuze.