Maggi Sneeuwkettingen

Filters kunnen ook los van elkaar gebruikt worden.

Maggi sneeuwketting

Voert uw reis u over besneeuwde of gladde bergwegen? Dan zorgt een eenvoudig te monteren Maggi sneeuwketting voor meer veiligheid onderweg! Deze maakt gebruik van een stalen ketting die de spanning op de sneeuwketting automatisch aan uw snelheid aanpast. Een Maggi sneeuwketting verhindert dat sneeuw zich rond de banden ophoopt en zo uw auto onbestuurbaar maakt. Bij AVAO vindt u een Maggi sneeuwketting die voldoet aan de strenge veiligheidseisen die voor de toekenning van het TÜV keurmerk noodzakelijk zijn. Wilt u weten welke Maggi sneeuwketting u nodig heeft? Maak dan gebruik van ons zoekfilter. Hierin vult u uw autotype en de afmetingen van uw banden in. Vervolgens ontvangt u van ons een overzicht op maat!         

Maggi sneeuwkettingen

Demontage en montage zijn bij Maggi sneeuwkettingen even eenvoudig, zodat u direct kunt omschakelen wanneer de situatie op het wegdek verandert. Bij besneeuwde wegen is het gebruik van sneeuwkettingen namelijk verplicht, terwijl u deze bij sneeuw- en ijsvrije wegen juist niet kunt gebruiken. In principe hoeft u alleen Maggi sneeuwkettingen te plaatsen op de aandrijvende wielen van uw auto. Om die reden krijgt u een set van twee in huis, wanneer u Maggi sneeuwkettingen bij AVAO online bestelt.

Maggi Trak 

Uw sneeuwkettingen blijven onderweg stevig om uw banden liggen wanneer u kiest voor Maggi Trak. Deze maakt namelijk gebruik van een speciale adapter die u op een van de moeren van uw band vastzet en waaraan u de kettingen bevestigd. Nu hoeft u slechts een stukje naar voren te rijden, om  de ketting ook om het onbedekte oppervlak van de band te leggen. Behalve Maggi Trak heeft AVAO ook andere autoaccessoires voor een comfortabele reis naar uw besneeuwde bestemming. Wanneer u bij ons dakdragers bestelt, heeft u plaats voor een dakkoffer of fietsendrager. Bestel voordelig uw Maggi Trak of andere accesoires van AVAO en u profiteert van een snelle verzending.