Sneeuwketting

Sneeuwketting

Sneeuw en ijzel kunnen gevaarlijke situaties veroorzaken op de weg. Met sneeuwkettingen kunt u toch veilig de weg op wanneer er sneeuw ligt. Daar gebruik te maken van sneeuwkettingen heeft u meer grip op sneeuw en ijs en hoeft u op vakantie niet thuis te blijven wanneer het flink heeft gesneeuwd. Wanneer u op wintersport gaat is het belangrijk om sneeuwkettingen mee te nemen. In verschillende landen is het zelfs verplicht om sneeuwkettingen bij u te hebben. Check dit altijd goed voor vertrek. 

Sneeuwkettingen Maggi

De sneeuwkettingen Maggi zijn eenvoudig te monteren dankzij een zelfspannend systeem. U monteert de sneeuwkettingen aan de achterkant van de band met behulp van een ring. Met behulp van het zelfspansysteem spant u de ketting daarna gemakkelijk om de band. Belangrijk is om nog even te controleren of de sneeuwkettingen goed om te band zitten. Dit doet u door 100 meter te rijden en daarna te controleren of de kettingen goed om de wielen zitten. Sneeuwkettingen Maggi staan bekend om een hoge stijlvastigheid en het stiller rijden.

Sneeuwkettingen Pewag

Pewag is een van de oudste sneeuwkettingproducenten ter wereld, dit merk gaat zelfs tot de 15e eeuw. Deze jarenlange ervaring en ziet u terug in de sneeuwkettingen Pewag. Als sinds het beging staat kwaliteit en innovatie hoog in het vaandel bij Pewag. De sneeuwkettingen Pewag worden continue getest, zodat er elke keer weer een beter en innovatiever product neergezet kan worden.

Sneeuwkettingen kopen

Wilt u sneeuwkettingen kopen? Dan bent u bij AVAO aan het juiste adres. Bij ons vindt u een ruim assortiment sneeuwkettingen van diverse merken. Daarnaast profiteert u bij ons van een snelle levering. Gaat u op wintersport en heeft u te weinig ruimte in uw auto voor al uw bagage? Kijkt u dan ook eens naar onze dakdragers en dakkoffers. Zo creëert u eenvoudig extra ruimte. Sneeuwkettingen kopen doet u gemakkelijk en snel in onze webshop!