Hydraulische Krikken

Filters kunnen ook los van elkaar gebruikt worden.

Hydraulische krik

Een krik is bedoeld om zware dingen als auto’s en busjes mee op te tillen voor een reparatie. Een hydraulische krik werkt door middel van een hydraulische cilinder die door bijvoorbeeld een voetpedaal of lange hefboom onder druk kan worden gezet. Op deze wijze wordt een zwaar object gemakkelijk de lucht in getild. Hierdoor is een hydraulische krik een geliefd onderdeel in vele garages. Bekijk ons assortiment van topmerken als Omega en Compac en zoek direct de krikken of potkrikken uit die aan uw wensen en vereisten voldoen!

Hydraulische autokrik

Wilt u zware voertuigen gaan repareren? Dan is een hydraulische autokrik precies wat u zoekt. Door ons slimme inkoop, vindt u deze krikken scherp geprijsd in ons assortiment. Wij hebben verschillende luchthydraulische krikken die ieder een andere maximale belasting aankunnen. Zoek de hydraulische autokrik uit die u wilt en profiteer van een snelle levering. Zo kunt u binnen enkele dagen aan de slag met uw reparatieklus! Bekijk ook eens ons aanbod wat betreft een gereedschapskoffer of gereedschapskast. Wij hebben varianten van het topmerk Kraftwerk in ons assortiment.

Compac hydraulische krik

Het Deense topmerk brengt al sinds 1946 topkwaliteit krikken op de markt. Een uitstekend voorbeeld hiervan is de Compac hydraulische krik die bij ons in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar is. Met een Compac hydraulische krik haalt u professionele kwaliteit in huis waar u nog jarenlang profijt van zult hebben. Heeft u vragen over ons aanbod of wilt u meer informatie? Onze deskundige klantenservice staat u graag bij!

Hydraulische krik kopen

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u direct een hydraulische krik kopen? Bij ons kunt u op vele manieren betalen op een veilige manier. U kunt er zelfs voor kiezen te betalen nadat u uw bestelling heeft ontvangen. U kunt hiervoor gebruik maken van onze Afterpay service. Een hydraulische krik kopen is daarom erg eenvoudig en vertrouwd bij AVAO. Uw specialist op het gebied van hydraulische krikken en toebehoren!