Potkrikken

Filters kunnen ook los van elkaar gebruikt worden.

Potkrik

Wanneer u een reparatie aan een voertuig wilt uitvoeren is een potkrik een erg handig gereedschap. In onze webwinkel vindt u precies de krik naar keuze. Of u nu 2, 4, 6, 8, 12 of 20 ton moet optillen. Met de (telescopische) Omega potkrikken uit ons assortiment krijgt u het eenvoudig voor elkaar! Met de potkrik tilt u bijvoorbeeld de kant op, zodat u eenvoudig een wiel kunt verwisselen of een grotere reparatie kunt uitvoeren. Bekijk de minimum en maximum hoogte die de krik aankan en zoek precies degene uit die het beste bij uw werkplaats past!

Potkrikken

Er zijn vele verschillende soorten krikken op de markt. Potkrikken zijn voordelig en bij uitstek geschikt voor iedere autowerkplaats. Wilt u onbezorgd sleutelen dan is een potkrik een uitstekende keuze door zijn betrouwbare en robuuste eigenschappen. Bestel potkrikken bij AVAO en profiteer van een snelle levering. Zo kunt u snel verder met uw reparatieklus en heeft u uw voertuig binnen korte tijd weer klaar om veilig de weg op te gaan.

Omega potkrik

Onze webwinkel kiest ervoor alleen de hoogste kwaliteit producten in te kopen. Hieronder valt de Omega potkrik zeker. Wij bieden dit merk krik in verschillende uitvoeringen aan. Voor iedere werkplaats is daarom de geschikte Omega potkrik beschikbaar. Heeft u vragen over ons aanbod of wilt u graag meer informatie voordat u kiest? Bel dan met onze vriendelijke en deskundige klantenservice. Wij staan u graag bij met antwoorden en advies!

Potkrik kopen

In onze webwinkel kunt u op vele verschillende manieren op veilige wijze een potkrik kopen. Het is ook mogelijk te betalen nadat u de bestelling heeft ontvangen. Dit kan namelijk met onze Afterpay. Meteen een potkrik kopen doet u daarom bij AVAO. Specialist op het gebied van krikken en ander gereedschap voor auto’s, waaronder momentsleutels en diverse uitvoeringen van een gereedschapskoffer.