Trekhaak Montage

Heeft u de wens om een trekhaak te laten monteren op uw auto? Bij AVAO monteren we trekhaken onder alle automerken! Tevens krijgt u bij montage van een trekhaak korting op de aanschaf van een fietsendrager. Door onze ervaring en kennis in het vak kunnen wij trekhaken monteren onder ieder auto merk. Er zijn diverse opties mogelijk, de vaste trekhaak, een goedkopere oplossing. De afneembare trekhaak, een mooiere en praktischere oplossing of de wegzwenkbare trekhaak, de luxe oplossing. Welke u kiest is geheel aan u. Wij monteren hem. Bent u hulp nodig bij de keuze van een trekhaak of wilt u advies hebben? Neem contact op met onze proffesionals voor het juiste advies wat betreft uw auto! Inprogrammeren van eventuele software regelen wij voor u zodat alle functies van de trekhaak helemaal naar behoren werken. 

Trekhaak voor uw auto

Een trekhaak kan voor diverse doeleinden gebruikt worden. U kunt bijvoorbeeld een fietsendrager meenemen op de trekhaak, als u graag eens een weekendje erop uit wilt om te fietsen. Of misschien wilt u met de caravan op vakantie? Een trekhaak komt in vele gevallen van pas. Het biedt enorm veel mogelijkheden en is een praktische toevoeging aan elke auto. Tevens biedt het monteren van een trekhaak op uw auto een meerwaarde voor de auto zelf. Bent u niet zeker welke trekhaak u moet kiezen? Neem gerust contact met ons op, onze experts helpen u graag verden bij de keuze van de beste trekhaak voor uw auto en doeleinden.

Trekhaak montage Friesland

Professionele montage van alle soorten trekhaken voor alle automerken in Friesland. Wil u graag een trekhaak laten monteren onder uw auto? Wij hebben ervaring in het vak en monteren al jaren trekhaken voor alle merken auto's. U kiest de trekhaak die u wenst, wij monteren hem. 

Hoe werkt het?

Hoe gaat dit in zijn werk? Heel simpel! U wilt graag een trekhaak laten monteren, stuur een email naar info@avao.nl met de volgende gegevens:

- Kenteken van de auto
- Soort trekhaak (Vast, Afneembaar of Zwenkbaar)

Een van onze medewerkers zal voor u een offerte opstellen en deze u terugmailen. Vervolgens kunt u een afspraak maken om de trekhaak bij ons te laten monteren in de werkplaats.

Trekhaak Montage