Krikken

Filters kunnen ook los van elkaar gebruikt worden.

Autokrik kopen

Wilt u voordelig online een autokrik kopen? Bij AVAO kunt u voordelig de krik vinden die precies op uw wensen is afgestemd, zodat u op een prettige manier een reparatie kunt uitvoeren. Wij hebben een breed aanbod krikken die ieder verschillende specificaties hebben. Wij verkopen hydraulische krikken, garagekrikken en potkrikken van topmerken als Omega en Compac. Bij ons kunt u op vele wijzen een autokrik kopen, aangezien wij veilig vele verschillende manieren van betaling accepteren. Het is zelfs mogelijk te betalen nadat u de bestelling ontvangen heeft, met Afterpay! Hoe zwaar uw voertuig ook weegt, wij hebben een krik die er bij past.

Omega autokrik

Eén van de topproducten uit ons assortiment is de Omega autokrik. Deze hebben wij in diverse varianten zoals, garagekrikken die geschikt zijn voor verschillende gewichten tot 3,2 ton. Daarnaast hebben wij ook een luchthydraulische krik en diverse (telescopische) potkrikken tot 20 ton. Welke Omega autokrik u dan ook zoekt, wij hebben het voor een scherpe prijs in ons assortiment. Bekijk direct ons assortiment en bestel de krik die aan uw vereisten voldoet.

Compac krik

In ons assortiment vindt u tevens vele uitvoeringen van een Compac krik. Al sinds 1946 brengt dit Deense topmerk stevige en betrouwbare krikken op de markt. Bekijk ons aanbod en krikken en hydraulische krikken en kies degene die bij uw situatie past. Met een Compac krik weet u dat u met kwaliteit aan de slag gaat. Heeft u vragen over ons productaanbod of wilt u advies? Neem dan contact op met ons. Onze deskundige klantenservice staat u graag bij met antwoorden en advies!