Fietsendrager Elektrische Fietsen

Filters kunnen ook los van elkaar gebruikt worden.

Fietsendrager elektrische fietsen

Steeds meer mensen ontdekken hoeveel mogelijkheden de elektrische fiets biedt. Met een fietsendrager elektrische fietsen meenemen is gelukkig steeds eenvoudiger. Veel fietsendragers worden tegenwoordig zo gemaakt dat ze ook de zwaardere e-bike mee kunnen nemen. Wel is het van belang dat de auto waar u de drager op monteert dit gewicht ook kan torsen. Met de juiste kogeldruk kan uw fietsendrager elektrische fietsen dragen. In de productomschrijving vindt u zowel het gewicht van de fietsendrager zelf als het draagvermogen. De fietsendragers in het AVAO assortiment zijn TÜV-gekeurd.

Fietsendrager elektrische fietsen Thule

U vindt bij AVAO fietsendragers van verscheidene topmerken. Ons aanbod fietsendrager elektrische fietsen Thule bevat de beste fietsendragers op het gebied van e-bikes op dit moment. Deze fietsendragers zitten in het wat hogere prijssegment, maar daar krijgt u dan ook hoge kwaliteit en functionaliteit voor terug. Het fietsendrager elektrische fietsen Thule assortiment is eenvoudig te monteren en voorzien van diefstalbeveiliging. Bovendien zijn de fietsendragers lichtgewicht waardoor ze gemakkelijke hanteerbaar zijn.
Natuurlijk kunt u ook voor andere fietsendrager merken bij AVAO terecht. Merken als Pro User en Altera hebben ook fietsendragers voor E-bikes die van hoge kwaliteit zijn.

Fietsendrager elektrische fietsen opvouwbaar

Als u de fietsen niet achterop de auto heeft is het praktisch als uw fietsendrager elektrische fietsen opvouwbaar is. Op die manier is de drager gemakkelijk op te bergen, bijvoorbeeld in de garage of achterin uw auto. Bij AVAO vindt u verschillende opvouwbare modellen van bijvoorbeeld Bosal en Thule. In de uitgebreide specificaties op onze website ziet u eenvoudig welke fietsendrager elektrische fietsen wel, niet of gedeeltelijk opvouwbaar. U kunt in onze webshop een gerichte keuze maken voor een elektrische fietsendrager die bij u past. En ook de bijbehorende elektrische fietsendrager accessoires zoals een oprijgoot vindt u bij AVAO. Betaling is eenvoudig via iDeal of CreditCard en ook Afterpay om achteraf te betalen is een mogelijkheid. Wij bezorgen binnen 24 uur van uw bestelling!