Fietsendrager Trekhaakmontage

Al deze geselecteerde fietsendragers hier zijn geschikt voor iedere trekhaak vast of afneembaar (uitzondering zijn trekhaken van electrische auto,s die een palletje op de bol van de trekhaak hebben). Van belang is bij de juiste keuze dat je weet wat de kogeldruk van je auto is. Grote moderne middenklasser hebben vaak een kogeldruk van 75 kilo. Kleinere auto,s hebben vaak een kogeldruk van 50 kilo, dan is het vervoeren van 2 e-bike,s vaak te zwaar en kan er dus alleen 1 e-bike en een normale fiets mee vervoert worden. Bij elke drager staat in de product omschrijving het gewicht van de drager en het max draagvermogen van de fietsendrager. Heeft u twijfels dan helpen wij je graag om de juite keuze te maken.

Filters kunnen ook los van elkaar gebruikt worden.

Fietsendrager trekhaak

Wilt u op fietsvakantie met al uw extra bagage? Dan is een fietsendrager trekhaak misschien een goed idee!  Zo kunt u zelfs uw extra spullen nog kwijt in een dakkoffer op uw autodak. Al onze fietsendragers zijn uitgerust met een snelkoppeling. Binnen 5 minuten plaatst u eenvoudig een fietsendrager op de trekhaak. Onze fietsendragers voldoen aan alle veiligheidseisen en voeren behalve achteruitrijdverlichting ook mistlichten! Bij AVAO staat Veiligheid voorop.  

Fietsendrager trekhaak Thule

Fietsendragers trekhaak Thule zijn uiterst functioneel en van zeer hoge kwaliteit. Daarom durft Thule het aan om standaard vijf jaar fabrieksgarantie te geven. De Thule Easy Fold 931 is zonder meer een van de meeste functionele fietsendragers.  Na het gebruik kunt de fietsendrager trekhaak Thule eenvoudig inklappenen in uw kofferbak vervoeren.  Wanneer u dat wenst zou u de Thule Easyfold fietsendrager zelfs in uw dakkoffer kunnen opslaan. Dan bent u alleen maar ruimte in uw dakkoffer kwijt! 

Fietsendrager trekhaak elektrische fietsen

AVAO heeft een uitgebreid assortiment fietsendragers trekhaak voor het vervoeren van elektrische fietsen. Op sommige fietsendragers kunt u zelfs in totaal twee elektrische fietsen en een gewone fiets kwijt. Wanneer u meerdere elektrische fietsen op uw fietsendrager wil plaatsen is het belangrijk dat uw rekening houdt met het maximale gewicht.  Bovendien is het van belang dat het totale gewicht van de fietsendrager en de fietsen de maximaal toegestane kogeldruk van uw trekhaak niet overschrijdt.  Voor technische vragen kunt u altijd terecht bij de klantenservice van AVAO!