Fietsendrager Achterklepmontage

Filters kunnen ook los van elkaar gebruikt worden.

Fietsendrager zonder trekhaak

Een fietsendrager zonder trekhaak is een uitkomst wanneer uw auto geen trekhaak heeft maar u toch fietsen achterop wilt meenemen. Het voordeel van een fietsendrager zonder trekhaak is dat u deze eenvoudig achter op de achterklep van uw auto monteert. Op deze manier kunt u tevens een dakkoffer meenemen wanneer u op vakantie gaat. De M-plus fietsendrager is een uitstekende fietsendrager zonder trekhaak en is zeer licht in gewicht. Daarnaast biedt deze ruimte voor maar liefst 3 fietsen!

Fietsendrager zonder trekhaak universeel

Het voordeel van een fietsendrager zonder trekhaak universeel is dat deze op de achterklep van meerdere merken en type auto’s geplaatst kan worden. Daarnaast is het niet nodig om een trekhaak aan te schaffen, zodat u geld bespaart.  Weet u niet zeker welke fietsendrager zonder trekhaak het beste bij uw auto past? Kies dan voor de fietsendrager zonder trekhaak universeel. AVAO heeft verschillende universele fietsendragers zonder trekhaak op voorraad. Een zeer gewild model is de: Pro user Easy Bike. Deze Pro User fietsendrager past op bijna alle auto’s met schuin aflopende of verticale kofferbak.

Fietsendrager zonder trekhaak montage

De fietsendragers zonder trekhaak zijn eenvoudig te monteren en worden geleverd met een duidelijke handleiding. Heeft u extra autoaccessoires nodig voor uw fietsvakantie?  Deze kunt u eenvoudig meebestellen! AVAO zorgt voor een snelle levering en heeft een deskundige klantenservice die u graag advies geeft.