Fietsendrager Dakmontage

Filters kunnen ook los van elkaar gebruikt worden.

Fietsendrager dak

Heeft u geen trekhaak? Plaats dan een fietsendrager op het dak van uw auto! Heeft u geen trekhaak. U neemt eenvoudig een of meerdere fietsen mee met een fietsendrager dak!  Wilt u de fietsen liever achterop de auto vervoeren? Ook dit is geen probleem. Kies dan voor de fietsendragers zonder trekhaak. Let wel op: Een fietsendrager zonder trekhaak is niet geschikt voor elektrische fietsen.

Fietsendrager dak auto

U plaatst een fietsendrager voor op het dak van de auto op dakdragers. Alle fietsendragers op AVAO zijn snel en zonder veel moeite te plaatsen. Bovendien zijn dakdragers multifunctioneel, omdat deze ook geschikt zijn voor het vervoeren van een dakkoffer. Handig wanneer u extra bagage meeneemt op vakantie!  In het assortiment van AVAO vindt u dakdragers van topmerken als Pro User, Hapro en Thule

Fietsendrager dak Thule

Met een fietsendrager van Thule haalt u een topmerk in huis. Het merk Thule is bekend geworden dankzij de ontwikkeling van eenvoudig te  monteren lichtgewicht producten. Multifunctionaliteit staat voorop. Neem bijvoorbeeld de Thule Free Ride. De framehouder is speciaal ontworpen met een snelslot voor veilige, snelle en gemakkelijke montage.  De wieldragers zijn zo ontworpen dat u fietsen met verschillende wielmaten stevig vast kunt zetten. AVAO is u graag van dienst. Onze goed bereikbare klantenservice geeft deskundig advies. Voor al onze producten geldt: vandaag besteld is binnen 3 werkdagen in huis!