MAC

Filters kunnen ook los van elkaar gebruikt worden.

MAC dakdragers

MAC dakdragers zijn zeer scherp geprijsde dakdragers van hoge kwaliteit die geschikt zijn voor het dragen van dakkoffers, skiboxen of fietsendragers.  De dakdragers van MAC worden geleverd in losse componenten die u zelf in elkaar kunt zetten. De bijgeleverde handleiding vertelt u stap voor stap hoe u de dakdrager kunt monteren. Tevens worden de benodigde gereedschappen meegeleverd. De voor montage benodigde gereedschappen worden meegeleverd. 

MAC Dakdrager

Bent u op zoek naar een functionele dakdrager met een gunstige prijs-kwaliteitverhouding?  Dan zijn de MAC dakdragers van stevig staal of aluminium echt iets voor u. U bent verzekerd van de veiligheid van uzelf en de mensen om u heen, want MAC dakdragers zijn uitgerust met het TÜV-keurmerk en voldoen ook aan de normen van DIN 75302 en ISO 11154.

MAC Dakdragers

Een MAC dakdrager is verkrijgbaar in aluminium of zwart staal.  De stalen uitvoering heeft een extra sterke, zware kunststof ommanteling, zodat u allerhande autoaccessoires kunt plaatsen zonder deze te beschadigen. MAC dakdragers hebben samen een totaal draaggewicht van 75 kilo.

MAC Dakdragers kopen

Een MAC dakdrager bestellen is eenvoudig op avao.nl. Met het handige filter van AVAO.nl zoekt u binnen een handomdraai uit welke dakdrager bij uw auto past. Dat maakt de kans dat u de dakdragers moet retourneren klein, want u weet bij voorbaat welke dakdragers geschikt zijn. Vandaag besteld is binnen 48 uur geleverd! U betaalt veilig met iDeal of Afterpay.

MAC Dakdragers dealer

MAC dakdragers passen mooi binnen het assortiment van avao.nl, want MAC hecht heel veel waarde aan de veiligheid van zijn producten. De MAC dakdragers zijn veilig in het verkeer en zijn goed tegen diefstal beveiligd middels moderne veiligheidssloten.  U betaalt een lage prijs voor dakdragers van hoogstaande kwaliteit.