Thule

Filters kunnen ook los van elkaar gebruikt worden.

Thule Dakdragers

Op Thule dakdragers kunt u zonder problemen een dakkoffer of fietsendrager vervoeren. U heeft slechts drie onderdelen nodig voor een eenvoudige montage:

  • Een dragervoet
  • Een draagstang
  • Een bijgeleverde montagekit

De keus voor de juiste dragervoeten hangt af van het daktype van uw auto. U monteert elke laadstang op twee dragervoeten. U kunt kiezen uit twee type draagstangen uit ons assortiment. Wilt u een draagstang die de belangrijkste autoaccessoires kan dragen, dan kiest u voor een stevige vierkante laadstang van gegalvaniseerd staal: de Thule SquareBar. Wil u zoveel mogelijk verschillende autoaccessoires op uw dak vervoeren, dan is de multifunctionele aluminium WingBar met T-tracks wellicht iets voor u.

Thule Dakdragers

Thule is de bekendste fabrikant op het gebied van fietsendragers. De fabricage van Thule dakdragers hoort daar gewoon bij, want zonder dakdragers is er geen plaats voor fietsendragers! Dankzij het speciaal door Thule ontwikkelde Rapidsysteem  met dragervoeten voor verschillende type autodaken is er voor bijna elke auto wel een geschikte dakdrager te vinden

De draagstangen worden los van de dragervoet verkocht om u zoveel mogelijk keus te bieden. Het modernste staaltje hightech is de Thule Wing Bar met aerodynamische eigenschappen die ontleent zijn aan de vliegtuigtechnologie. Een speciale  Wind Diffuser zorgt ervoor dat luchtstromingen worden omgeleid, terwijl de Trail Edge de luchtweerstand vermindert.                 

Thule Dakdragers monteren

Het monteren van een Thule dakdragers kost weinig moeite. Met de speciale montage kit maakt u de dragervoet klaar voor montage op de auto. Na het plaatsen van de voet plaatst u de draagstang op de dragervoeten en kunt u eenvoudig de dakdrager op het dak plaatsen. Vervolgens draait u de dakdragers aan in de voet.  Met de bijgeleverde sleutels zet u dakdragers op slot.  Zo kunt u de dakdragers gerust alleen laten zonder zich direct zorgen te maken over mogelijke diefstal. Wilt u zien hoe het monteren in zijn werk gaat, klik dan op de  onderstaande video.

Thule Dakdragers onderdelen

Thule dakdragers worden geleverd met dragervoet, montagekit en de draagstang van uw voorkeur. Alle voor de montage benodigde onderdelen worden bijgeleverd, zodat u direct aan de slag kunt! 

Thule Dakdragers kopen

Geniet van de voordelen van bestellen bij  AVAO. Onze klantenservice geeft deskundig advies. Neem direct contact op met een van onze medewerkers via de online chat of op ons informatienummer.  Zo weet u dat de juiste dakdragers bestelt en voorkomt u onnodig retourneren. Vandaag besteld is binnen 48 uur in huis! U betaalt veilig met iDeal of AfterPay!